Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Patikai gyógykrémek, termékek

Finacea 150Mg/G Gél

4.2
Hozzáadva 2023.12.23.by

darcy

30 g

A rosacea göbökkel és gennyes hólyagokkal járó (ún. papulopusztulózus) formájának kezelésére szolgál. Naponta 2x (reggel és este) kell vékony rétegben felvinni a gélt - az előzőleg vízzel megtisztított és megszárított - érintett bőrterületre.

Minimum SPF15-ös fényvédő alkalmazása szükséges a kezelés ideje alatt!

Látható javulás általában 4-8 hetes kezelés után várható. Ha 2 hónap elteltével sincs javulás, vagy a rosacea tünetei súlyosbodnak, akkor a kezelést abba kell hagyni.

Bőrirritáció előfordulhat, ilyenkor csak napi 1x kell alkalmazni, de ezek a tünetek a kezelés előrehaladtával csökkennek.

Vényköteles készítmény! Kérd az orvosod véleményét!

2024.08.16. 20:30

Elkepeszto kis cucc. Majnem mar masnap kevesbe lett zsiros a borom, puha tapintasu, miota hasznalom egy piros folt sincs a boromon. Pigmentfolt eltuntetesere meg varok, mert elvileg egy honap mig a hatasai latszanak... Texturaja nagyon matt, tokeletes a zsiros borre. Reggel nem is teszek ra kremet, olyan mint egy porustalanito primer.

2023.07.09. 20:48

Bőrgyógyászom írta fel, az én bőröm határozottan javult tőle.Kevesebb piros, gyulladt pattanás jött ki rajtam mióta használom.Talán az a negatívuma hogy szárít és nálam enyhe viszketést okoz miután felkenem de a viszketés 1-2 percen belül megszűnik.

2023.06.02. 06:05

Ötcsillagot adok,mert majdnem tele volt az arcom, viszkető égő göbökkel. Antibiotikummal használom másfél hete és már sokat javult, égő érzés elmúlt,viszketés is enyhült.

2023.01.16. 20:26

Nekem ez abszolút a csodaszer kategória. Bő 1 évig küzdöttem ronda piros foltokkal az arcomon, végig jártam néhány bőrgyógyászt, rosacea, felírtak mindenfélét, szteroidos krémet is. Semmi nem használt, a végén kb a fél arcom foltos volt már. Redditen olvastam, hogy ez egy jó opció, Olaszországban pedig vény nélkül kapható. Pont oda utaztunk, így haza is jött velem. Konkrétan heteken belül halványultak a foltok, mire az első tubus végére értem, teljesen elmúlt minden.Már nem használom rendszeresen, de kell hogy legyen itthon.Aki hozzá tud jutni, mindenképp próbálja ki. Nekem semmi irritációt nem okozott, lassan szoktattam hozzá a bőrömet, de egy idő után naponta 1x (v akár reggel-este) simán ment.

Utoljára szerkesztve: 2022.09.02. 19:51 - 2022.08.11. 20:24

az arcomra kaptam, bőrgyógyász írta fel. kb. 6 hete használom és nem jönnek ki csomók, göbök az arcomon. a pigmentfoltokkal is dolgozik. kíváncsi vagyok a hosszútávú hatására. update: levonok kettő csillagot. őszintén az idők előrehaladtával viszketést okoz nekem, hatása a csomókon kívül nekem semmi, ugyanúgy jönnek ki pattanások is, sajnos nem nagyon vált be. legalább az állaga jó.

2022.02.18. 18:23

Bőrgyógyász írta fel papulopusztuláris rosaceara. Mikor volt szétnyomkodott gennyes göböm, akkor tényleg nagyon csípte az arcom, de kibírtam a javulás érdekében, és tényleg szépen helyre hozta az arcom. Azóta már nem is csíp, és csak heti 2x használom esténként. Jól mattít, nekem minden pirosságot, és göbnek a helyét eltűntette.