P.Shine Japán Manikűr

4.7
Hozzáadva 2024.01.18.by

dodoka9331

Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A kezeléstől erősödik a köröm, élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). Pedikűrnél is rendkívüli hatás érhető el vele.

• P.Shine japán manikűr krém
  • adagoló kanál
11 690 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.30. 14:05 - 2024.12.30. 14:02

Vízhiány

Annyira örülök hogy rátaláltam! Költözés és munkahely váltás miatt el kellett búcsúzni 5 év után a műkörmeimtől. Mivel már egyszer jártam így tudtam hogy a papírvékony, teljesen széttört körmeimnek közel 3-5 hónap kell mire helyre jön. A szett használatával 1,5 hónap alatt olyan eredményt értem el mint eddig dupla ennyi idő alatt. 2 hetente használom, plusz egy kis olajat majdnem mindennap teszek rá. Eddig is gyorsan nőtt a körmöm de most még egészségesebb mint valaha és nem is hiányzik a műköröm sem a lakkozás. Nagyon könnyen megtanulható a használata, mivel pici a kiszerelés repülőre is felvihető, akár nyaralásra is, nagyjából 10-20 perc alatt is kész vagyok vele. Egy hátránya hogy egyáltalán nem olcsó de nekem megérte. Biztos hogy ajándéknak is megfogom venni másoknak.

2024.05.15. 14:35

Száraz bőr
Vízhiány

Több,mint egy éve vettem, az ár nem ennyi volt, nagyon nem. Mindegy, kellett, a körmeim spontán törtek, biotin és semmi sem segített. Mivel a körmöm gyorsan növő , olyan három hetente becsülettel csináltam.Ezzel a tempóval nekem max 2,5-3 hónap, míg teljesen lenő. A körmeim miután hónapok óta csak ezt a kezelést kapták, semmi lakkozás, amint kicsit is hosszabbra engedtem őket -1mm- ismét lelkesen törtek. A használatot követő pár napban valóban szépek voltak a körmeim, de semmi extra, ezt egy sima polírozás is tudja. Szóval, nekem nem használt semmit bár ha már kifizettem, gondoltam, el is használom, szóval nyomtam még jó sokáig, egy év összességében biztos volt, aztán elegem lett a koszolásból és a macerából. Most az Aromax olaját használom, tized annyiért ez csodát tett.

2023.01.05. 19:06

Túlérzékenység

Legalább tíz éve már, hogy megvettem egy ilyen készletet. Szokásom szerint egy ideig lelkesen használtam, aztán már nem, de sajnáltam kidobni. Nem használok körömlakkot, és nem volt soha műkörmöm sem, csak polírozom a körmeimet. Selejtezésnél kezembe került a dobozt, a viasz szinte teljesen szétporladt. Kipróbáltam, és fantasztikus! Sokkal könnyebben lehet így használni, és gyönyörű lett, sokkal szebb, mint amikor csak polírozok.

2022.07.27. 10:45

Tág pórusok

Sokáig lakkoztam a körmöm, aztán áttértem a géllakkozásra. Ezektől azért kicsit megkopnak és gyengülnek a körmök, habár szerencsére nincs nagy bajom velük, bírják a strapát. A lényeg, hogy akár festve van a körmöm, akár nem, azt mindenképp szeretem, ha ápolt. Ezt a szettet karácsonyra kaptam ajándékba, nagyon vágytam rá. :) Évekkel ezelőtt körmös ismerős tesztelte rajtam már, úgyhogy tudtam mire számíthatok, csak azt nem, hogy magamnak vajon hogy tudom megcsinálni igazán szépre (körmös képzettségem nincs, csak amiket barátnőm tanított nekem). Szerencsére egyszerűen használható, és az eredmény tényleg nagyon szép, már első alkalommal is. Amikor épp nincs időm/kedvem körmöt lakkozni, vagy mikor már igénylik a pihentetést a körmeim, akkor használom ezt a kis csodát. :) Azt az egyet sajnálom, hogy a fényesség nem marad meg túl tartósan, csak pár napig, de így is bőven megéri, hogy szép, ápolt és egészséges körmeim legyenek.

2022.03.01. 20:06

Normál bőr
Pattanások (acne)

Egy barbár körmöshöz jártam egy évig, mely eredménye 3db neon Shrek zöld köröm: felázva, elvékonyodva, érzékenyen, gombásan, plusz még ronda is volt. A lenövesztés kb felénél járok, igaz a körmeim nem a legszebbek, de már nem fáj a kezemmel a legalapvetőbb dolgokat megcsinálni (pl. táskába nyúlás, ágyazás, mosogatás) és nem is fog el a rókázás, ha a körmeimre nézek. Lényege: kritikus helyzetben is sokat segít a japán manikűr. Erősít, szép a fénye és kompenzál, ha nagyon oda az ember keze. Már picit drágábban árulják, mint ami meg van adva (postával kb 12.000forint). A mellékelt leírás jól bemutatja mit kell vele csinálni, milyen sorrendben, milyen gyakorisággal. Nem szükséges videókat nézegetni, gyorsan szebb lesz az ember keze. Ha egyszer elfogy, veszem a következő csomagot.

2022.02.10. 17:38

Túlérzékenység

Sokáig gondolkodtam rajta, végül nemrég megleptem magam vele. Nagyon jó döntés volt.Szép, igényes körmöket lehet polírozni a készlettel, ami valóban elég tartós. Az alap ápoltsághoz hozzátartozik a szép (tiszta) köröm, ami nem feltétlenül a színes körmöket jelenti, ezzel 20 perc alatt kész a csodás manikűr. Egyszerű de nagyszerű. A kis tégelyek kb örök életre elég anyagot tartalmaznak.