Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Keren
95%-ban organikus, 100%-ban természetes alapanyagokból készült
Tele van antioxidáns gazdag E-vitaminnal, nyugtató shea vajjal és jojoba olajjal, amitől az ajkak hidratáltak, puhák és szenzációsan simák lesznek.
2021.05.21. 19:22
Sajnos valahol elhagytam, pedig nagyon szerettem. Jo az illata, ennek kicsit vékonyabb felkenés után az állaga mint pl a vaníliás társának. Nem csodaszer de egynek elmegy. Nekem tetszik a formája, az anyaga, szeretem birizgálni. Tudom nem olcsó, de őszintén kb sose fogyasztok el egy ajakbalzsamost sem...úgyhogy tényleg hosszútávon kitart.
2019.04.14. 07:41
Magamtól nem vettem volna meg, nem érdekeltek annyira az eos ajakápolók pont a nagy hype miatt, de az egyik beauty boxban benne volt ez a termék. Nagyon megörültem neki, hogy pont mézdinnye illatút kaptam, ugyanis imádom a dinnyés dolgokat. Tetszik a különleges kiszerelése, de praktikum szempontjából jobb lenne a stiftes verzió. Jelenleg egy polcon van, de táskába dobálva szerintem könnyen bekoszolódna a csomagolás, mivel nem teljesen sima a felülete. Az állagát kicsit keménynek érzem, nem elég egyszer áthúzni az ajkaimon, de miután megolvadt, nagyon jó selymes érzetű lesz a számon. Kirepedezett ajkakra nem ezt a terméket választanám, de napi "szinten tartásra" jó. Az íze is nagyon kellemes. Elhasználgatom, bár nagyon lassan fogy a kemény állaga miatt, újravenni viszont biztosan nem fogom.
2018.08.25. 14:50
Két éve nagy lelkesen megvettem a DM-ben, hiszen már évek óta szerettem volna kipróbálni. Nagyon tetszik a csomagolása, jó az illata, és kb. ennyi jó mondható el róla. Sajnos télen-nyáron rettenetesen szárazak az ajkaim, folyamatosan hidratálnom kell. Ez a termék még rontott is az ajkaim állapotán, még jobban szárította. Hatalmas csalódás, mert nagyon sokat vártam ettől a szépségtől. Most könnyes búcsút veszek tőle; alig a harmadát használtam el, de már megavasodott, és tovább nem tartogatom a tetszetős csomagolása miatt. Soha többé nem kísérletezem EOS termékkel.
2018.07.19. 06:55
Ez az EOS ami sem illatra, sem hidratálás szempontjából nem tetszett. Leginkább erre az illatra voltam kíváncsi, de sajnos csalódnom kellett. Nekem nem tetszett. Használgatom, ha éppen nincs más kéznél. A csomagolásra és az összetevőkre csak 3 csillagot kap nálam. A két csillag levonást az illatára és a hidratáltságérzet hiányára kapja.
2018.02.07. 16:30
Nagyon szeretem az illatát, és valahogy jó érzés kenegetni, mindig a táskámban van. Azonban, ha tényleg kiszárad a szám, akkor jöhet a jó öreg carmex, mert ezzel hiába kenem :(
2017.10.13. 13:30
nagyon szeretem ezt a kidolgozást, az illata csodás, igazából nagyobb problémám csak a csomagolással van, mivel nagyon könnyen piszkolódik az anyaga miatt és nehéz takarítani.