Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Hozzáadva 2023.11.01.by

Keren

7 g

95%-ban organikus, 100%-ban természetes alapanyagokból készült

Tele van antioxidáns gazdag E-vitaminnal, nyugtató shea vajjal és jojoba olajjal, amitől az ajkak hidratáltak, puhák és szenzációsan simák lesznek.

2025.03.19. 20:22

Nagyon jól hidratál. Íze nincs, illata nem különlegesen jó

2021.06.30. 15:38

Az eosok nem jók, ez az igazság. A marketingje azonban kifogástalan: mikor néha féláron adták, elhoztam egyet-egyet (amiket aztán többnyire továbbajándékoztam). Cuki a csomagolása, szerettem forgatni/csavargatni - különleges, ha nem is praktikus. A mennyisége brutális, nem fogy el soha, kenheted bármennyiszer egy nap. Ennek nem szerettem az "illatát", nem fincsi egyáltalán. Ezt még leküzdöttem volna, viszont ahányszor használtam, a szám menetrendszerűen nagyon csúnyán kiszárította, amit mással kellett rendbehoznom. Rengeteg esélyt kapott, de mindig így jártam vele. Az állaga is borzasztó. Utálok pocsékolni és mindent megteszek, hogy így vagy úgy elhasználjam amiket egyszer megvettem, de ez a kukában végezte.

2021.01.22. 23:41

Izgalmas a kiszerelése, jól ápol, finom az illata és az íze is. Egy hátránya, hogy viszonylag hamar megavasodik, nem lehet elhasználni ekkora kiszereléshez, ennyi idő alatt.

2020.09.22. 12:03

Nekem megfelelően hidratált. Az illata is nagyon tetszett.

2020.06.05. 14:57

hidratálásban inkább közepes, a csomagolása aranyos és jó az illata, de a végén sajnos kidobtam mert megromlott és büdös is lett. nagyon magas az ára ezért a gyakorlatilag semmilyen teljesítményért.

2020.06.03. 05:32

Hidratálni hidratált, az illata nem a kedvencem de nemrossz.