Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
95%-ban organikus, 100%-ban természetes alapanyagokból készült
Tele van antioxidáns gazdag E-vitaminnal, nyugtató shea vajjal és jojoba olajjal, amitől az ajkak hidratáltak, puhák és szenzációsan simák lesznek.
2023.02.26. 20:12
Illata gyenge, használata kényelmetlen ebben a formában, de tetszett a gyermeknek, ezért megvettük. Ennyiért bőven kapunk sokkal szuperebb terméket!
2022.03.06. 11:35
Szuper ajakhidratáló, szerencsére a menta hamar elmúlik, én nem szeretem ajaktermékekben (se). Viszont nekem nagyon nem tetszik a csomagolása. Amikor kezd elfogyni kellemetlen a használata és tényleg túl sok termék marad az aljában. Az az igazság, hogy a patikában kapható ajakírt nálam semmi sem tudja überelni funkcionalitásban és ár/érték arányban. Ajándékba kaptam, magamtól biztosan nem venném meg.
2020.12.15. 15:18
Nagyon szeretem, hogy kicsit bizsereg az ajkamon, és nagyon jól ápol. Praktikus csomagolás, jó illat, jó összetevők. Kell ennél több? Nekem mindent teljesít amit elvárok egy terméktől.
2020.07.06. 07:14
Ez a kedvenc EOS termékem, jó illat, finom íz és megfelelő állag, de kb 1,5-2 hónapja sehol nem találok. Remélem csak én vagyok pech-es és még lehet kapni.
2020.06.03. 05:31
Ehnyén duzzaszt az elején, bizsergeti az ajkakat, én szeretem ezt az érzést ezért majd újraveszem, szép letisztult mentazöld szín így még a szemnek is kellemes.
2020.04.06. 13:31
Barátnőm vett és ez az ajakápoló használt is és a menta illata nagyon durván jó, de nagyon drága termék.