Sminkek szájra

4.6
Hozzáadva 2019.11.25.by

agi.greendaygirl

1 g

Fából készült ceruza elkenődés biztos és különösen hosszan tartó textúrával.

9 féle árnyalatban kapható

2024.05.14. 16:43

Pattanások (acne)

en imadoom, kremes tartos es nagyon olcso!!♡

2020.08.12. 20:28

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Szuperek ezek a ceruzák. Az egész ajkamra szoktam felvinni, így a rúzs is tartósabb lesz. És annyira szép színek vannak belőle.

2019.07.11. 13:47

Tág pórusok

Nagyon jó ajakkontúr ceruza. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szépek az összetevői. Nekem a 08 Red Blush van meg, de már elég kicsike. Jó sokat használtam. Nagyon nagyon szép piros szín. Az összes bálomon ezt viseltem, nemcsak kontúrként, hanem az egész ajkamat színeztem vele. Szexi matt színt lehet vele kapni. A csillogó szájfények sose tetszettek igazán :-)

2018.10.21. 17:05

Tág pórusok

A márka egyetlen terméke, amit mindig újravettem, amint elfogyott. Tartós, nem szárít, a helyén marad, nem túl kemény, de nem is puha, pigmentált, széles a színválaszték. Ajakbalzsam felett, rúzs helyett is szép munkát végez. Az olcsó és a luxusmárkájú rúzsaim alá is ezzel kontúrozok, festem a számat.

2018.08.22. 08:50

Pattanások (acne)

Nincs vele problémám, teszi a dolgát. Kimondottan tetszik, hogy kicsit krémesebb az állaga, így nem karistol, és nem szárít. Néha csak úgy rúzs helyett is használom, a hagyományos rúzsoknál tartósabb, de egy matt folyékonyt nem helyettesít. Ár-érték arányban eddig ez a legjobb, amit próbáltam.

2018.04.20. 09:34

Pattanások (acne)

A rúzs felvitele előtt szerintem tökéletes a száj kontúrozására. A keménysége pont megfelelő. Egyszerű vele dolgozni, nem kenődik el és elég tartós is.