Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
szucslia
Ultra gyengéd zselés formulája ugyanolyan pontos felvitelt kínál, mint a szemhéjtusok. Matt és csillogó végeredményt kínáló árnyalatok. Gyorsan megszárad, hosszan tart és vízálló.
Kiszerelés: 3 ml
2017.12.25. 19:29
Szépen lehetett vele dolgozni, de már teljesen beszáradt. Elég hamar besűrűsödött, és morzsálódóvá vált.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.16. 10:21 - 2017.12.16. 10:16
Ha jól emlékszem ez volt az első szemhéjtusom. Egy frissen bontott dobozzal kezdetben nagyon szépen lehetett dolgozni, amikorra kitapasztaltam mennyi mennyiséget kell felvinni. Igaz, hogy az ecsetet, ha nem mostam le szurokszerűen rákeményedett, de ezt egy használat utáni ecset lemosással vagy az ecset kis vízbe állításával meg lehetett oldani. Kibírta az izzasztó táncos fellépéseket, a meleget, a hideget. Nagyon szerettem az állagát, a színét, a végeredményt, de végül következő vásárlásnál kényelmi szempontból és kíváncsiságból egy ecsetesre váltottam. Emlékeim szerint idővel egy réteg keletkezett a tetején és így már nehéz volt vele dolgozni. Nagyon szerettem, de összehasonlítva a kedvencemmel (Catrice ecsetes) csak 3 csillag.
2017.10.09. 12:02
Egy ideig szerettem mert tartós, viszont hátránya, hogy nekem nagyon hamar beszáradt :/
2017.04.19. 15:39
Sajnálom, hogy már nem gyártják, ez volt a legtartósabb szemhéjtusom. Nagyon szépen lehetett vele dolgozni, annak ellenére is, hogy szinte kezdőként használtam. Nekem lila színű volt - valami mellé kaptam egyszer - így ezt kevésbé tudtam kihasználni, de ha gyártanának belőle, egy feketére szívesen beruháznék.
2016.11.05. 20:34
Ez volt a legeslegjobb szemhéjtusom. Nem maszatolt, szépen a helyén maradt, az állaga is jó volt. Amit most vagyok kénytelen használni, az a nyomába sem ér. Még mindig nem tudom feldolgozni, hogy már nem gyártják. :D
2016.09.12. 18:35
Anno megvettem, mert gondoltam, ez biztos jobban fog működni, mint a sima filces vagy tubusos kiszerelés. Csalódtam. Morzsolódott, kopott és nem lehetett vele túl egyszerűen dolgozni. Alapvetően rá sem bírtam nézni a polcokon amikor kifogyott. Senkinek sem ajánlanám.