Sminkek szemre
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Essence Lash Princess Dúsító Szempillaspirál

3.8
Hozzáadva 2022.03.24.

Precíz kefefeje a legapróbb szempillákat is bevonja, és szétválasztja, így maximális volument kölcsönöz szempilláinak. Intenzíven fekete pigmentjei csábítóvá teszik szempilláit bármilyen sminkben.

2025.03.26. 12:33

A kedvező ára miatt választottam, már többször újravettem (bár őszintén szólva azért mert nem sok hasonlót találtam ilyen árban). Hétköznapi viseletre teljesen alkalmas. Szépen dúsítja a pillákat, bár estére kissé lepotyog. Olyan nagy drámai hatást nem lehet vele elérni, de szerintem ennek a szempillaspirálnak nem is ez a célja. Viszont az alsó szempillákra kifejezetten szeretem, szépen szétválogatja őket.

2025.03.06. 17:11

Az olcsó katergóriában a legjobb.

2024.11.24. 22:10

Hosszú hosszú évek óta hű társam a mindennapokban. Kipróbáltam mellette mást spirálokat is, de semmi nem ért fel ehhez, így már jó pár éve felhagytam a további kereséssel, mert végül is megvan a tökéletes spirál számomra. :) Nekem a tartóssága 10/10, sosem pereg le, bombabiztosan ott van a pillákon egész nap. Nekem alapból hosszú, dús szempilláim vannak és ezzel gyönyörűen szét tudom választani, természetes hatást érek el vele.

2024.11.03. 18:36

Nálam ez a termék abszolút nyerő! Régebben a Bourjois márkától volt egy kedvenc spirálom, amit sokáig nem tudtam leváltani, de ez az Essence spirál simán felveszi vele a versenyt – sőt, bizonyos szempontból még túl is szárnyalja. A Lash Princess gyönyörűen dúsítja a pillákat, igazán drámai hatást ad. Az applikátora nagyon kézre áll, precízen lehet vele dolgozni. Mindezt sokkal pénztárcabarátabb áron! Tartós, nem pereg le, és még hosszú nap végén is szépen mutat. Egyszerűen tökéletes, ha látványos és dús hatásra vágysz anélkül, hogy mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod!

Utoljára szerkesztve: 2024.08.31. 22:24 - 2024.08.31. 20:24

Nem ajánlom ezt a terméket, mert már van annyi tapasztalatom, hogy kb 1000 Ft-tal drágábbat vesz az ember (Maybelline Colossal) az nem fog leperegni délutánra. Szépen dúsítja és íveli a pillákat, viszont silány a minősége.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.25. 20:14 - 2024.08.31. 18:00

A 2. Nagy kedvencem a vízállós után, nagyon szép , tartós pillákat varázsol és nem nagyon pereg.