Sminkek szemre

• #01 Gray Brown
  • #02 Natural Brown
$7-tól

2016.11.03. 12:03

Egészen mást vártam,azt hittem egy kemény filc intenzív színekkel.Puha,majdnem ecsetszerű óvatos kis találmány.Nem lehet belőle túl sokat felvinni,finoman adagol.A GreyBrown árnyalatot vettem ebay-en,féltem,hogy a fekete szemöldökömhöz és álltalában fekete sminkemhez világos lesz,de tévedtem,2x áthúzom és tökéletes.Nem szálazásra,inkább finom vonalakra,satírozásra való,imádom!A tartóssága is tökéletes,dörzsölés álló,persze csak ha direkt a börödre kerül és nem alapozóra,stb.Este melegvízzel lemosom és marad még egy halvány csík utánna,nem lesz zöld,vagy narancssárga csak elhalványúl,de napközben stabilan a helyén marad,bármi is történjen.Feltétlen újravevős!!!! <3

2014.10.16. 17:16

Nekem is a gray brown van meg, nagyon jó, ha kifogy rendelek többet. Nekem jó tartós, baromi gyorsan meg van vele a reggeli igazgatás és tartós. A szemöldök cerka nem bírta csak fél napot. Egyébként is szeretem ezt a márkát:)

2014.09.27. 14:35

Imádom, nagyon természetes hatást nyújt a szemöldök ceruzákkal ellentétben, amik néha mikor hozzá nyúltam elkentem saját magamnak. Ez tényleg dörzsölés álló, és még ha piszkálom is kibírja az egész napot.

2014.04.27. 08:48

A #01 Gray Brown csudálatosan természetesen mutat a szemöldökömön, de nem csak a szín miatt szerelem ez a termék.Tényleg hosszan tartó, még a szemöldökön túl, simán a bőrre húzott vonal is meglepően tartós. A filce is jól fog, egyenletesen adagolja a festéket és szépen kitölti a foghíjas részeket. Néha a biztonság kedvéért rámegyek egy kis porral is, de nem sokat kell javítgatni rajta. Jó vétel volt :)

2014.04.17. 15:27

Precízen lehet vele a vékony részeket megrajzolni, tartós, és szép színe van mind a kettőnek. Lemosni arctisztító habbal szoktam, szépen lejön, nem kell sikálni. :)