Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Pure Fruit Energy Energizáló Bőrradír Gél

3.7
Hozzáadva 2012.08.31.by

Picieri

Zsíros, pattanásos bőrre (jelei: faggyúfelesleg, nyílt pórus, fakó bőr) lett kifejlesztve, melynek hatékony és gyengéd mindennapos arctisztításra van szüksége.

2018.04.19. 20:36

Finom és frissítően gyümölcsös az illata, nyáron kicsit hűsítő is a zselés állaga miatt. Viszont nem tisztít valami mélyen és a bőrömet is szárítja. Több és nagyobb szemcse kellene bele, hogy legyen rendes radírozó hatása.

2017.10.31. 09:15

Ez a termék alapjában véve egész jó. Kicsit több szemcsét is rakhattak volna bele, talán hatásosabb lenne. Jó az illata, és könnyű lemosni, gyorsan felfrissül tőle a bőröm.

2017.02.27. 09:07

Nekem nagyon szépen rendbe tette a bőrömet. Mióta használom, sokkal kevesebb a pattanásom és a pórusaim is kisebbek lettek. Kicsit szárítja bőrt, de én amúgy is mindig hidratálom az arcom lemosás után, így ez nem zavaró. Az illata pediig nagyon jó.

2017.02.18. 08:37

Nem rossz, de csodát nem kell várni tőle. Szerintem kevés szemcse van benne, én szeretem ha az ilyen termékek erősen radíroznak. A legnagyobb hibája, hogy elképesztően szárít, húzódik utána az arcbőr, muszáj hidratálni utána, más bőrradírnál ezt nem tapasztaltam.

2017.01.17. 21:43

Tényleg nem egy csodaszer, de egész jól frissíti az arcbőrt és puhává varázsol. Semmi problémát nem tapasztaltam utána, nekem nagyon kellemes a használata.

2016.10.26. 13:55

Ezt a terméket akkor használom, ha kényeztetni akarom a bőröm, és nyugtatni a lelkem, hogy ma is tettem valami pluszt a bőröm ragyogóbb kinézetéért. Végzi a dolgát, de csodát nem kell várni tőle.