Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Luna1024
A Guerlain-ház 2017 márciusában megjelenő illata, melynek arca Angelina Jolie. Jacques Guerlain azt mondta: "az általunk csodált nőknek készítjük illatainkat". A parfümőr Thierry Wasser, akit a "női jellemzők" inspiráltak az illat megalkotásakor - avagy "a döntések, érzelmek és álmok, amelyeket a modern nőiesség testesít meg".
Fejjegyek: levendula
Szívjegyek: sambac jázmin
Alapjegyek: tahiti vanília, ausztrál szantálfa
Utoljára szerkesztve: 2024.11.19. 11:38 - 2024.11.17. 17:00
Télen, nyáron, tavasszal, ősszel csak ez használom. Kifinomult, nőies, ellenállhatatlan és nagyon tartós. Számomra tökéletes.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.12. 07:55 - 2024.11.15. 15:51
Signature őszi és téli illatom. Visszafogott báj és elegancia. Az illat pedig elképesztően nőies, finom, titokzatos, nem tolakodó, nem akar sokat mutatni, de mégis emlékezetes hatást hagy maga után. Van benne valami elegáns határozott vonal, talán a levendula, de annak sem a szúrós, inkább a virágos, visszafogott oldala. Akárhányszor viselem, elegánsabbnak érzem magam, öltöztet. Érett, 30 feletti nők illata. Elképesztően tartós, finom, púderes, vaníliás, ölelnivaló illatba változik nap végére. Egyszerűen megunhatatlan.
2024.10.20. 08:17
A reklám és a Guerlain név miatt rendeltem meg Az üveg gyönyörű , fésülködő asztalom éke lett .Mégsem használtam évekig, mert nem érdekelt, kellemesnek de unalmasnak éreztem. Nem feltűnő a levendula,jól kivehető és a vanília. Természetesen egyszerű de nagyszerű ,de szerelembe nem estem..Talán majd eljön a mi időnk. Nekem a Guerlain 4 csillagot ér
2024.08.07. 07:38
Elegáns, nőies, tiszta illat. A mindennapokban nem használom eleget, nekem a levendula picit erős benne.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.05. 15:28 - 2024.05.30. 20:16
Egy próba után megtetszett, kezdetben erősen levendulás. A levendulát nagyon szeretem, bár parfümben eddig nem volt hasonlóm sem. Leszáradás után mély, nőies körbeölelő illat. Nagyon tartós, különleges. Általában nem szoktam korosztályt mondani, de ez inkább női illat, mint lányos. Az illat szépen alakul meleg, enyhén levendulás-vaniliás illattá, nem tolakodik, de nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nem szexi, hanem a kifinomult női elegancia jut róla eszembe. Ilyet nagybetűs nők hordanak. Nagyon szeretem, az egyik kedvencem lett.
2024.04.27. 20:07
A L’Occitane levendulás parfümje óta tudom, hogy működik rajtam. A Mon Guerlain egy kifinomult, lágy, és -milyen meglepő- megnyugtató illat. Véletlenül sem unalmas, mert ott van benne a jázmin és a vanília, ami játékosságot és melegséget is varázsol a kompozícióba. Aki “nagyágyút” keres, annak nem őt ajánlom, viszont, aki szeretné magát egy finom illatba burkolni, ami szinte biztosan jó érzéseket vált ki a környezetéből is, annak viszont jó szívvel.