Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Maniac
2021.03.19. 15:01
Ár-érték arányban hibátlan. Kellemes, nem tolakodó az illata, nagy és tartós habot csinál.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.11. 19:32 - 2020.04.11. 19:30
Nagyon szuper, nagy és tartós habot csinál, kellemes illatú, már többször is újravettem. Sokáig elég, ár-érték arányban a legjobb.
2018.12.14. 13:12
Nagyon szeretem, az egyik kedvenc habfürdőm. Kellemes, a testet és a lelket egyaránt megnyugtató illatvilággal rendelkezik és szerintem még hidratáló hatása is van. Nem mellesleg pedig az ára is rendkívül kedvező.
2018.07.17. 05:26
Már többször újra vettem,tetszik hogy nincs erős "mű" illata,jól habzik,mégsem száritja,irritalja a bőröm.Megéri az árát,pár csepp kell belőle úgyhogy sokáig elég ez a mennyiség.
2015.05.04. 19:32
Nagyon szeretem, kellemes illatú, ár-érték arányban nagyon jó. Sokáig elég ha odafigyelünk, mivel az adagolófejen lévő lyuk igen tágra sikeredett. Ez az egyetlen negatívum, de ennek ellenére nálam 5 pont.