Lelőhely: Myropolium

Hozzáadva 2020.07.27.by

Laci

50 ml és 100 ml

Illatcsalád: aromás-fűszeres

Ajánlott: unisex, bár inkább férfiaknak a fűszeressége miatt

Illatjegyek: citrusok, kakukkfű, babérlevél

9840 Ft és 19 680 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2013.04.07. 21:26 - 2013.04.07. 21:24

De jó Laci, hogy megelőztél és ismét csodálatos jellemzést írtál erről a parfümről. Anno Olaszországban találkoztam ezzel a márkával es örömmel konstatáltam, hogy nemcsak termékeiben bővült, de fiatalodott is a brand. Ennek a parfümnek az after shave-jét (ami inkább egy balzsam) használja a férjem és odavan érte. Úgyhogy alig várjuk már a hónap végén esedékes nápolyi utunkat, mert tuti megvesszük a parfümöt is.

Utoljára szerkesztve: 2012.09.01. 11:45 - 2012.09.01. 11:03

Milyen kár, hogy lassan vége van a nyárnak és csak most fedeztem fel ezt a mesterművet. Csodálatos nyári illatkoktél illatos kakukkfűvel, babérlevéllel és zamatos citrusokkal. Ilyen kellemes frissítő illatot régen próbáltam. Olyan, mint a friss hegyi levegő, mely a tisztáson fellelhető illatos növények aromáját hordozza. Első nekifutásra igen erősnek és fűszeresnek tűnhet, de megéri kivárni azt az 5-10 percet, miután megszelídül és megkapjuk a mediterrán életérzés esszenciáját. Uplifting figyelmébe különösen ajánlom, aki szereti a friss illatokat, mert ez frissesség és vitalitás a köbön. Nagyon céltudatos, magabiztos, de kedves férfiak illatának tartom. Biztos, hogy mielőbb szert teszek egyre, mert mennyei. Az olaszok nem igen tudnak hibázni, ha illatról van szó. A Myropoliumban megtaláljátok a többi csodás illattal együtt.