Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
sisu69
Hővédő spray a fokozott dússágért, simítja a hajat és gátolja a felpöndörödést. Akár 3 napig tartó dússág. Kifejezetten hajszárítóval együtt történő használatra kifejlesztve a hosszantartó, dús frizuráért. Hővédő technológia a fokozott dússágért egy leheletnyi fénnyel. Minden hajtípusra.
2019.03.27. 16:17
Nagyon szerettem, tényleg dúsabb lett a hajam, és talán védte is a hőtől, viszont idővel nagyon kiszárította, így váltottam egy olajas formulájú hővédőre. Kedves Laura, aki előttem írtál: nekem megvan ez a termék, kb az egyharmada van ugyan már csak az üvegben, de váltottam, egy olajos hővédőre, így ezt szívesen eladnám nagyon jutányos áron, ha érdekel, kérlek, jelezd!
2018.12.23. 00:43
Annyi jót írtak róla, de egyik hatása sem érvényesült nálam. Amikor kifújtam trutyi állagú cucc jött ki belőle. Ezt inkább nem kentem a hajamra. Pedig először amikor megvettem nem volt ilyen. Most fél dobozzal landol a kukába. Nem egyenesített és fényt sem adott.
2018.10.07. 15:17
Elnehezült, ragacsos érzés keltet a hajamon így nem használtam két alkalomnál többször. Simításban nem segített, inkább hátráltatott mivel zsíros hatása volt leírásban is szereplő "leheletnyi" fénynek.
2018.03.05. 15:34
Nagyon szeretem és sokáig elég! Dússá teszi a hajam nem ragad tőle. Száraz és nedves hajra is használom. száraz hajon jobban érzem a dús hatását. Nedves hajra akkor ajánlom ha van plusz felora az embernek beszaritani de akkor viszont tartós az eredmeny es nem nehezíti el a hajat. Illata közepesen jó.
2018.02.26. 12:30
Volt régen ennek egy olyan változata ami hajvasalohoz találtak ki,na az volt a tökély. Ez csak az utánzata,arra jó h megőrizze az egyenességet,fixálja a hajam elnehezités nélkül,valóban nem kell belőle sok. Én a tövére nem fujok,nem kell sűriteni a hajam.
2018.02.19. 08:46
Nekem ez egy kalap kaki már bocsánat. Ragacsos lesz tőle a hajam és mégis száll százfelé. Három hajmosás után is nekifutottam a próbának, de a harmadiknál már nagyon mérges voltam magamra, hogy miért kapott újabb esélyeket az első bukás után. Ki is dobtam.