Sminkek szemre

4.3
Hozzáadva 2023.05.18.by

Puhapracli

1.4 ml

"Puha szivacshegyének köszönhetően precíz kontúrt ad a szemnek. Pigmentekben gazdag színe és az egyedi technológiája tartóssá tesz minden sminket."

12 100 Ft-tól

2024.02.23. 12:14

Csupa jókat olvasok róla, de szerintem ár-érték arányban van jobb. De lehet csak az én bőrömmel nem volt kompatibilis. A barna színe szép, de nem venném újra.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.26. 14:00 - 2018.07.26. 13:57

Szeretem nagyon, ezt is és a márka grandiose tusát is.Ezzel kicsit lágyabb a vonal - legalábbis a bronzos barnás változatának, de szerintem nagyon szép. Nem maszatolódik, nem hagy nyomot a (rejtett)szemhéjamon, ellenben kicsit kopik, így fájó szívvel, de csak 4 csillagot kap. (4,5 - t adnék legszívesebben :) )

2017.06.23. 21:03

Kék színben használtam. Nagon könnyű vele dolgozni, vékony vonalat is gyerekjáték húzni vele. A nap végéig a helyén marad, sokáig elég, nem irritál. Megéri kipróbálni.

2017.02.14. 00:06

Szép termék, jó minőséggel. Alapból kifejezetten nem szeretem az ilyen szemhéjtusokat,amik nem ecsetszerűek, de valahogy ezzel könnyű dolgozni...tartóssága is kiváló,de ha több réteggel van húzva akkor "ráncosodik" de lehet,hogy ez csak a csillámos verzióra jellemző... valószínű,hogy nem veszem újra mert csak 1,4 ml és az ára sem túl baráti a teljesítményhez képest

2017.02.11. 19:11

Feketeben van meg, reggeli hasznalattal eleg tartos, de azert nem art neki az esti program elott egy frissites. Nagyon konnyu vele dolgozni, egyelore biztosan marad!

2015.11.02. 17:21

Barna színben használom és nagyon szeretem. Könnyű felkenni, ha megszárad, a helyén is marad, akár egész nap.

Piactér

Több mutatása