Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Debbie
Ökológiai termesztésből származó körömvirággal készül, kisimítja az igénybevett és száraz haj megbomlott szerkezetét, amely ezáltal könnyebben fésülhetővé, rugalmassá és ragyogóvá válik. BDIH és NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum, biológiai termesztésből származó olajokkal és kivonatokkal.
2019.11.27. 09:44
Sajnos szárítja a hajam, sprőddé válik tőle. Hosszú és sok hajam van, nagyon sok kell belőle, hogy betöltse alapvető funkcióját.
2017.11.26. 19:12
Az nagyon jó, hogy natúr kozmetikum, az állaga egészen oké, és az illata sem vészes. Ez az indok a csillagra. Ugyanakkor az én hajam kezelhetetlen, száraz és korpás lesz tőle..
2014.08.05. 07:25
Sajnos nekem nem vált be, akárhogy is szerettem volna. Szárítja a hajam-fejbőröm és nem igazán váltja valóra a címkéjén leírtakat. Így az ára is elég húzós.
2013.10.04. 17:19
Eddig 1x használtam, de pozitív élmény volt jó az illata és jól habzik. Nem volt zsíros a hajam tőle és nem ragadt össze. Megelőlegezek egy 5öst!
2012.03.28. 09:13
Majdhogynem tökéletes az én agyonroncsolt,festett hajamra.Az illata kellemes,balzsamozás és szárítás után nagyon puha és fényes a hajam,viszont rengeteget kell a hajamra kenni,hogy felhabozzon rendesen és tisztának érezzem a loboncom.Ezután olyan érzete van a hajamnak még vizesen és balzsam nélkül,mintha egy hatalmas kóc lenne a fejemen.Borzasztó.Ráadásul nagyon gyorsan fogy,mivel 2-3x is utána kell samponoznom.Eddig 3x használtam és sajnos már az 1/4-e hiányzik a flakonból.Ez így nagyon nem éri meg,akárhogy is nézem... :(
2012.01.25. 18:08
Az illata nekem tetszik és kellemes érzés használni. Már megszoktam, hogy önmagában kicsit azért összekócolja a hajam, de használom utána a balzsamjukat és az könnyen kifésülhetővé teszi. A hatása furcsa módon nekem változó: eleinte egy nappal kitolta a hajmosást, azóta néha már másnap lelapul a hajam... Lehet, hogy utóbbi esetben nem mosom ki elég alaposan.