Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
horzso
A Lush egyik legkedveltebb szappana.
Utoljára szerkesztve: 2021.08.06. 13:31 - 2021.08.06. 13:29
Abszolút favorit! Nagyon jó illata van, mennyei puha krémes habot tud (fürdőpamaccsal használva), imádom. Az ára is egész baráti, mert sokáig el vagyok vele, és nem szárítja a bőrömet egyáltalán. Az illata nem annyira érződik fürdés után, viszont nem szárít, nincs az a feszülő érzés, egészen hidratáló hatású.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.09. 09:15 - 2021.03.09. 09:13
Szeretem a lush szappanokat, de ez nem jött be...lassan fogyott, ami pozitívum ,de a bőrömet nagyon szárította és a vége fel éaz ekcémám is kijött rá, pedig szappanhasználat mellett nem jellemző. Az illata az nagy pozitívum...
2020.11.04. 09:23
Alapvetően túlárazottnak tartom a Lush-os dolgokat, de ez a szappan megéri az árát. :) Nagyon jó az állaga, szépen habzik, jól tisztít és nagyon finom mézes-karamellás illata van. Nagyon szeretem.
2020.10.12. 16:48
Imádom az illatát, és meglepően hidratáló ahhoz képest, hogy szappanról van szó. Lassan fogy, sokáig elég.
2020.06.29. 14:43
Szuperül tisztít, én mindig hidratáltam a használata után, így engem nem zavart ha cseppet szárított (ahogy a szappanok többsége). Az illata télen igazi szerelem, olyan bekuckózós. Összességében egy jó termékről van szó. :)
2020.05.13. 16:36
Nekem annyira nem vált be :( Persze tette a dolgát, mint szappan, tisztított és tényleg nem szárította ki a bőrömet, de semmi extra, nem vagyok tőle elájulva.