Tusfürdők

Hozzáadva 2017.04.08.by

Yndre

100 g, 250 g és 500 g

2014-es karácsonyi limitált kiadás

"Egy karácsonyi vásáron sem találsz több fűszert, mint amennyit ebbe a mélyvörös, csillámló tusfürdőbe belekevertünk! A búbánatnak egy csöppnyi esélye sem marad, ha ezt használod, hiszen tusfürdőnk tele van friss gyömbérrel, fahéjlevélolajjal, valamint tisztító hatású citromolajjal. Még a leghidegebb napokon is felmelegít és ragyogó élménnyé teszi a zuhanyozást."

2019.11.16. 14:40

Zsíros bőr
Túlérzékenység

Imádom! Idén tudtam csak beszerezni! Korábban valahogy lemaradtam róla...A héten rendeltem a weboldalról. :) Hát nagyon nagy kedvenc lett, a Glögg-öt is visszahozhatnák. :P Nagyon jó ahogy átmelegíti az embert a fűszeres-puncsos-kólás illatával egy fárasztó, hideg nap után. November környékén már szeretek a karácsonyra hangolódni ünnepi tusfürdőkkel, szappanokkal. :) Talán a Rose Jam mellett ez a második kedvencem.

2016.09.04. 11:23

Egyenetlen bőrfelszín

Még maradt a 250 g -os kiszerelésből az előző évekből ,semmi baja.Nálam már oktòber november környékén előjön a karácsonyi hangulat ,ilyenkor felveszem a rénszarvasos zoknim meggyújtok egy gyertyát és ezzel fürdök.Egyszerűen tökéletes.Felidéz minden boldog téli pillanatot a fűszeres forralt boros,puncsos illatával és az arany csillámok az alján olyan gyönyörűek ahogy keverednek a mély bordò árnyalattal.Kicsit talán szárít ,viszont nekem nagyon száraz bőröm van . Remélem idén visszahozzák a karácsonyi limitált termékekhez.

2015.08.02. 21:10

Kombinált bőr

Na ő nagy-nagy kedvenc a tèli pancsolasoknál. Erőteljes,tartós, fűszeres illat, kis csillamporral vegyitve. Igazi karacsony feeling a fürdőkádban. A barátom is rászokott, el kell rejtenem előle, nehogy elhasznalja... :)) igen, ebben irigy vagyok :-D

2015.06.04. 09:03

Normál bőr
Vízhiány

Forralt bor jut róla eszembe :) Nagyon szeretem használni, van amikor nem ezzel fürdök csak 1-2 cseppet teszek a vízbe és az egész fürdő karácsony illatú :)

2015.05.16. 19:13

Túlérzékenység

ez az illatkavalkád egyszerűen én vagyoka chai a kedvenc teám,arra emlékeztet nagyon

2015.05.09. 21:09

Normál bőr
Pattanások (acne)

Szülinapomra kaptam, sajnos nagy kiszerelésbe, és nem akar elfogyni :D Szeretem, jó illata van, de kizárólag karácsonykor, és kicsi szerelésbe :)