Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
horzso
Kellemes illatát citromból, grapefruitból és lime-ból keverték ki. A finom port, mely elnyeli a hajszálakon levő zsírt, könnyű kikefélni a frizurádból, nyugi, nem fog fehér, poros nyomot hagyni maga után.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.01. 22:09 - 2022.01.04. 10:19
göndör, 2B/C hajra használom, heti 1x mosok hajat, egy-két nappal tudom kitolni így a mosás időpontját.én este rakom fel és reggel fésülöm ki, így sötét hajból is szépen kijön.nagyon sokáig elég, öntartósító és cgm barát (nincs benne alkohol, szilikon és szulfát).kezelni eleinte nehézkes de rááll a kezed.reggeli SOS megoldásnak nem használnám ha valakinek ez szempont :)
Utoljára szerkesztve: 2024.10.01. 21:22 - 2022.01.04. 09:02
Fú, szerintem ez egy borzalom.. A használatával nincs gondom, könnyen el tudom oszlatni és nem lesz minden poros (az ujjbegyeimre szórom és ezzel dörzsölöm át a fejbőrt). Na de a hatása.. Annyit tud, hogy nem zsírtól csillogó a hajtő, hanem matt. De egyébként ugyanúgy elnehezült, lapuló, ráadásul a szimplán zsíros hajjal ellentétben kócolódik is, mint a fene. A cuccot egyébként próbálom jól kiszedni a hajamból törölközővel, hajszárítóval, de hiába, marad a nehéz érzet. Én nem is nagyon tudom kitolni vele a hajmosást, csak egy picit vállalhatóbb a hajam kinézete a 2-3. napon (de ez olyan szörnyű tapintásúvá teszi a hajamat, hogy nem is akarom tovább ezt érezni). Számomra a tökéletes az Isana szőke hajra való fújósa volt, de zavart a hajtógázas kiszerelés, ezért váltottam erre. Megbántam, hogy kidobtam rá 4990 Ft-ot. Ennyi erővel vehettem volna bármilyen hintőport, vagy akár ténylegesen kukoricalisztet is szórhatnék a fejemre sokkal olcsóbban. :(
2021.08.23. 12:36
Hú, de nehéz volt megszereznem. :D Felmentem érte Budapestre (na jó, nem csak ezért mentem), és ott mondták, hogy sajnos már csak online kapható. Hát egye fene, akkor megrendeltem, de még a szállítási költséggel együtt is megérte szerintem. Én rögtön hajmosás után átfésülök egy kicsit belőle a hajamon, és nagyon jó tartása lesz tőle a hajamnak, a frufrum nem tapad össze kis kukacokba, dúsabbnak tűnik, több ideig marad friss a hajtövem. Finom citrusos illata van, de el is illan sajnos, pedig nem bánnám, ha jobban érződne. Valóban borzasztó macerás a használata, szigorúan csak pizsamában, arcápolási rutin előtt szabad használni, mert mindenhova száll a por. Vékonyszálú, hamar zsírosodó, barna hajam van (olyan közép, se nem sötét, se nem világos), és nincs semmi gondom az eloszlatásával - hátha ez valakinek segít. Pont azért váltottam por alapú szárazsamponra, mert a Batiste és társaitól mindig úgy néztem ki, mint akinek ősz lenövése van. Mindent egybevetve nagyon elégedett vagyok, hajlandó vagyok macerálni vele, ez nyílván a por állag velejárója. Nekem megéri!
2020.11.28. 18:01
Nem szörnyű, de azért nem is igazán jó. Az illata közepes, de alapvetően kellemes. Ami a probléma, hogy sokkal macerásabb használni egy fújós verziónál, és a legnagyobb körültekintés mellett sem oszlatható el annyira jól. Nagyon kell igyekezni jól eldolgozni, különben lisztes hatást kelt a hajon. Ami pozitívum, hogy irtó sokáig elég - egy 115 g-s flakon nekem heti 2-3x-i használat mellett közel 1 évig elég volt. Szóval ár-érték arányban nem rossz, de pont az nem az erőssége ami a száraz samponok fő indikációja lenne: a könnyű és gyors használat. Persze egy rendes hajmosásnál így is gyorsabb.
2020.04.11. 14:54
Korábban a Batiste szárazsamponokat használtam, amikkel tökéletesen meg voltam elégedve, viszont szerettem volna átállni egy környezetbarátabb termékre. Végül a Lush szárazsampon lett a nyerő, ő tűnt messze a legszimpatikusabbnak. Bőven kitart egy flakon egy évre is, hatalmas mennyiség, nagyon jó ár-érték arány. Gond nélkül ki lehet tolni a hajmosást akár egy-két nappal is (többel egyébként sem érdemes). Egyedül talán a szórófeje lehet problémás, ügyeskedni kell vele, de meg lehet szokni pár hónap után.
2020.02.20. 11:31
Vannak hibái, de még így is szeretem. Számomra nagyon fontos, hogy minél környezetbarátabb legyen valami, a boltban vásárolhatók közül pedig egyelőre ez tűnik a legjobb alternatívának. Akár 2 napig is ki tudom tolni vele a hajmosást, amit eddig semmilyen más szárazsamponnal nem tudtam elérni. Középbarna hajam van, nem látszik meg a tövén, ha használom. Rengeteg van benne, úgy érzem, hogy végtelen ideig elég lesz, szinte alig fogy belőle valami egy-egy használat során. Szerintem ekkora mennyiségért az ára bőven kedvező, hónapok óta használom, szinte heti rendszerességgel és még mindig megvan a fele. Az adagolása valóban egyáltalán nem praktikus, sőt igazából nagyon rossz (ezért a mínusz 1 csillag), de hozzá lehet szokni. Én a tenyerembe szoktam önteni, úgy oszlatom el a hajamon, így teljesen jól működik. Nekem tetszik az illata, elég citrusos, de nem az a kellemetlenül műillat.