Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Samponok
Lelőhely: Lush márkaboltok, online

Lush Rehab Hajsampon

3.2
Hozzáadva 2018.06.19.by

morning_glory

100g, 250g és 500g

Kúra a károsodott hajnak. A Rehab képes visszaállítani a tönkrement haj épségét. A jojoba, az olíva és a mandula illóolajainak keveréke visszaadja a hajnak eredeti szakítószilárdságát. Az enzimdús gyümölcsök hatékonyan tisztítanak, a gyógynövények illóolajai pedig élénk illatot ontva frissítik a fáradt fejbőrt.

2590 Ft, 5190 Ft, 8790 Ft-tól

2021.07.16. 12:21

Nagyon szeretem a Lush samponjait. Megfelelően tisztít, jó illata van. 500g-os kiszerelése több mint fél évig elég.

2021.04.01. 08:35

Nem rossz sampon, de kicsit túlápolja a hajam. Azt hittem mivel tele van gyümölccsel, ami savas, kicsit jobb lesz a hajam és nem zsírosodik annyira, de erre nem jött be. Azért nem bánom, hogy megvettem, mert finom az illata, és másik samponnal kombinálva jól működik. De inkább száraz fejbőrűeknek ajánlom. Viszont a hajhossz szép ápolt lesz tőle.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.03. 12:22 - 2021.03.03. 12:17

Évekig használtam ezt a sampont a száraz, vékony szálú, töredezésre hajlamos, szétcseszett hajamra (mert ugye elvileg ezt kéne rendbe hoznia a leírása alapján). Amikor elkezdtem használni úgy vettem észre, hogy végre kezd nőni, és nem törik el annyira durván mint előtte, ezért sokáig nem is mertem másik sampont kipróbálni. De sajnos a hajhosszam ennek a samponnak a használata mellett is brutálisan széttört végül, az alsó 10 cm gyakorlatilag néhány szál volt csak. Tisztítani nagyon jól tisztított, ez igaz, (bár simán korpásodott néha a fejbőröm mellette, azt nem is szüntette meg, arra Bojtorján sampont használtam) de semmi olyan extrát nem tapasztaltam benne, ami ne lenne meg egy átlagos drogériás samponban. Az ára viszont rettenetesen magas. Ennyi pénzért elvárnám, hogy ne legyen benne kétféle (!) parabén, és SLS, pláne, hogy a márka elvileg környezettudatos és bőrbarát. A két csillagot a remek tisztítóhatása miatt kapja, számomra ennél több előnye nem volt.

2020.06.13. 13:35

A legtöbb sampontól viszketett a fejbőröm, gondoltam kipróbálom. Jelentősen segített rajta, bár a hajam végére mindig kell tennem hajvégápolót (zsíros tövű-száraz végű a hajam), mert kicsit szárít. Heti 2x szoktam hajat mosni, így a nagy kiszerelés nekem pont fél évig elég. Majdnem derékig érő hajam van, szóval ár/érték arányban abszolút em drága, más samponra ennyi idő alatt csak kicsivel költök kevesebbet. Az illata nekem bejön, de ez ízlés kérdése.Egy érdekesség: ha stresszes időszakom van, attól is szokott viszketni a fejbőröm, azt nem mulasztja el teljesen, de ez érthető.

2019.08.12. 13:15

Volt egy időszak amikor hámlott a fejbőröm és korpás is volt valami hihetetlen módon. Végső elkeseredettségemben választottam őt a legkisebb kiszereléssel. Két hónapig elég volt ha nem tovább. A problémát is teljesen megszüntette de azt hozzáteszem hogy elkezdett lehámlani minden korpa stb. a fejbőrömről az első két használat után és utána lett tökéletesen tiszta a fejbőröm. Tehát nem egyből oldotta meg a problémát.

2019.04.05. 15:16

Először kicsiben vettem meg, nagyon jól működött, ritkán kellett hajat mosnom. Utána drogériás samponokat használtam, kb. 3 flakontól teljesen százaz lett a fejbőröm, nagyon viszketett. Ezért megvettem nagyban a Rehabot, annyira viszketett tőle a fejbőröm, mint még semmitől. 2-3x használtam, azóta itt áll a 8000 Ft-os sampon :(