Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
lovecreams
A brazil narancs és a bergamott mézillatú áramlatai táncot járnak az örvénylő, színes csillagokkal a kobaltkék univerzumban. Ahogy a csillámló, éjfélkék takaró megnyugtatóan szétterül, a brazil narancs és a bergamott olajai összefognak, hogy az égig emeljék a hangulatod.
Utoljára szerkesztve: 2023.03.16. 11:49 - 2023.03.14. 12:53
Az én ízlésemnek kicsit sok volt a kakaóvaj, de ez nyilván szubjektív, nálam szárazabb bőrűek még talán értékelik is. Ez volt az első Lush bombám, megértem a rajongást, ennél látványosabb és illatosabb nehezen tud bármi lenni, abszolút egy élmény volt kipróbálni.
2020.12.28. 20:02
nagyon ötletes, imádom! először a kék része oldódik ki és brutál élénk színűvé változtatja a vizet, utána a kis csillagok még egy darabig úszkálnak benne. tisztára mint egy van gogh festmény, gyönyörű. ha mindez nem lenne elég, még mikrocsillámok is vannak benne. az illata kellemes, bár nem olyan emlékezetes, nekem inkább a vizuális élmény tetszett.utána marad egy enyhén olajos érzet a bőrön, tehát eléggé hidratál és testápoló nem szükséges utána. engem nem zavar, de el tudom képzelni, hogy ez valakinek nem jön be annyira.
2019.01.28. 20:34
Nekem ez a kedvenc fürdőbombám! Annyira remek ötlet, hogy a kék, csillogó, fehéres csíkokkal tarkított fürdővízben az arany csillagok úsznak... zseniális! Az kellemes illat is hozzáad az élményhez. Mesés!
2019.01.05. 23:25
Nagyon kreatív fürdőbomba, ahogy először a kék része pezseg el majd szép lassan a sárga. Én a kis csillagokkal végig törölgettem a testem, nagyon puha lett utána a bőröm. Az illata meg hát nyilván mennyei (mint ahogy a 99%ban a lush cuccoknak). A fürdőkádat viszont eléggé takarítani kellett utána. De megérte.
2018.11.14. 14:20
Nagyon tetszett ez a fürdőbomba. Szép a színe és a csillogása külön megnyert magának. Egy élmény vele a fürdés. Sajnos az olajos érzésért utána én sem vagyok nagyon oda, ezért a végén egy gyors tusolást még meg szoktam ejteni .. :)