Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
mucli0525
A krémes-gyümölcsös, rokokó stílusú, mely úgy néz ki, mint egy nagy, olasz nugátos süti. A Brighton Pavillion kupoláját formázó, élénkítő illóolajokban gazdag egzotikus gyümölcstömeg pompás bőrselymesítő.
2021.06.04. 11:57
akkor vettem meg amikor a stressztől jött az ekcémám előfele. Feszült midnenhol... nagyon jó rá! finom az illata, és eredményes a használata. Igen málik, és gyorsan fogy, de a bőröm nagyon megköszönte :)
2021.03.06. 10:34
Finom illata van, ami körbelengi a fürdőszobát, pihepuhává varázsolja a bőröm, de mállik és sajnos nagyon gyorsan fogy.
2020.12.18. 09:35
Nagyon szeretek LUSH szappanokkal zuhanyozni, a Sultana az egyik kedvencem!! Szuper az állaga, krémes, jól habzik és puha bőrt hagy maga után. A -1 csillag az illatának szól, nekem nem jön be :D (sőt!!) de hát ízlések és pofonok. Én valami édesebbre számítottam.
2020.12.18. 03:04
Kellemes nyugodt illatu szappan, ami jol habzik es nem szarít ugy mint altalaban a lush szappanok, nekem keleti édesseg illatu, amiota letezik, szerintem már 20 eves is lehet, mindig ujra veszem.
2020.12.12. 10:59
Tavaly tél elején úgy mentem a Lush üzletbe, hogy adjanak valamit az ekcémára hajlamos kezünkre (férjem is és én is ettől szenvedünk minden télen). Azonnal a Sultana szappant javasolták, haza is hoztam egy jókora darabot. Akkor még egyikőnk bőre sem volt abban a fázisban, hogy kirepedt, vagy vérzett volna a bőr, de nem is akartam ezt megvárni. Aznap összeszámoltam, hányszor mosok kezet és leesett az állam. 16 alkalommal legalább. Nem azért, mert fóbiás vagyok. Dolgozom, másokkal érintekezem, mosdóba járok, főzök, stb. És tizenhat alkalommal nagyon nem kellene, hogy mindegy legyen, hogy mivel mosom meg a kezem bőrét. Kicsit Heuréka élményem volt ettől az egésztől, nem is tudtam, miért nem gondoltam bele ezekbe addig.Szóval hazahoztam a Sultana szappant és azonnal elkezdtük használni. Már másnap sokkal szebb volt mindkettőnk bőre, a feszülő érzés pedig teljesen elmúlt. Ahogy napról napra használtuk mindketten, úgy lett egyre szebb a kezünk bőre és úgy lett egyre komfortosabb ebben a bőrben létezni. Teljesen megszűnt a szárazság, a feszülés, a néha-néha fellépő viszketés, a pirosság (a belobbanás előjelei). Az illatát nagyon-nagyon szeretem. Jellegzetes Lush illat, nem ártatlan kis semmiség, de imádom érezni és már teljesen hozzákötöm a puha, finom bőrt a kezemen. A Honey I washed the kids szappannal ellentétben az utolsó kis borsónyi mennyiséget is el lehet használni, végig habzik szépen.
2020.11.13. 10:17
A kedvenc szappanom! Ápol és tisztít én az arcomra is használtam! Kellemes illata van.