Dezodorok

Old Spice Hawkridge Deo Stift

4.4
Hozzáadva 2020.12.08.by

hagicica20

"Engedd szabadjára a vadabbik énedet! Az Old Spice Hawkridge deo stift: izzadás elleni védelem, amelyre számíthatsz! Könnyen kezelhető, elforgatható minitárcsás stift applikátor. Nem hagy fehér foltot a ruhán. Semlegesíti a szagokat."

2021.01.24. 17:20

Már régóta megvan az a példány, amit utánpótlásnak vettem anno, amikor láttam, hogy mennyire szuper termék. Pont az a friss, kókuszos, üde illat, amit kerestem, az izzadásgátló és dezodoráló hatása tökéletes, ha megizzadok, akkor sem vagyok büdös, ezt elég kevés dezodor tudja elérni, gyakorlatilag ez és a Nivea Black & White vált be ebből a szempontból igazán. Valaki tud hasonló illatot ajánlani, parfümben esetleg?

2020.11.16. 23:08

Nagyon sokáig használtam és imádtam, nekem szuper az illata és nagyon bevált. Aztán kb. két év után egyik napról a másikra nagyon durván kikészítette a bőröm. Szó szerint brutál égési sérüléseim lettek: tűzpiros bőr, hólyagok voltak a hónaljamon, teljesen kiszáradt a bőröm, konkrétan nem bírtam felemelni a kezeimet, mert olyan szinten fájt-húzódott az egész. Semmilyen ruhát nem bírtam elviselni rajta, az volt a szerencsém, hogy nyár volt és így tudtam ujjatlan cuccokat viselni. Aztán mikor nagy nehezen hetek után meggyógyult, kipróbáltam én hülye megint, mert bíztam benne hogy mégsem vele van a probléma. Hát egészen konkrétan kétszer olyan rossz volt, mosdani is alig tudtam, kb óránként tört rám a sírógörcs annyira fájt - egyetlenegy használat után. Szóval meg kellett tőle válnom sajnos.Viszont amíg nem volt ez, addig csodálatos volt, és mivel nekem tetőtől-talpig hisztispicsogós bőröm van, nem gondolom hogy akkora szörnyeteg lenne a termék, úgyhogy egy hármast adok neki. Azért érzékeny bőrűek óvatosan bánjanak vele szerintem.

2020.07.02. 14:04

Régóta kerestem a megfelelő deot, úgy tűnik ez végre bevált. Nagyon kellemes kókuszos illata van és tényleg működik!

Utoljára szerkesztve: 2019.12.22. 18:50 - 2019.12.22. 18:50

Ez a deo volt a kedvencem és az öszetevőivel is meg voltam elégedve! Kár, hogy már nem lehet kapni drogériákban:(

2019.07.22. 11:14

Szerintem a legjobb Old Spice illat! Kellemes édes kókuszos és nagyon tartós.

2019.07.17. 19:25

Nektek hála, ahogy mondani szokás "i have taken the plunge" és megvettem.A hatás egyszerűen mesés volt. Se szag, se izzadság foltok, se pedig fehér vagy elszineződött foltok a ruháimon - amik többnyire feketék!!! E-tekintetben abszolút megszolgálja az árát, főleg, hogy kevesebb is elég belőle, mint az átlagos női dezodorokból.Az illat a kókuszra emlékeztet, csak nem női kókuszra - tejszínes, lágy -, hanem inkább férfias kókuszra - mű, frisses.*Egy dolog felhívnám a figyelmeteket; nem szereti a közvetlen napfényt, meleget. Teljes megváltozik a konzisztenciája és mikor felkened, nem érzed, de amikor este leszednéd a zuhany alatt, nem nagyon fog lejönni, csak később a törölközés alatt pici, szöszös darabokban!