Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
kathybug
2015.11.05. 18:01
Régen volt ilyenem, de nem vettem újra. Jól tisztít, jó az illata, sokáig ki is tartott, de a pattanásokkal nem sok mindent tett, ahhoz képest meg drága, a 600 Ft-os Baleás többet tud meg jobbak az összetevői.
2015.11.05. 10:31
Amikor először használtam utáltam az illatát, olyan érzésem volt tőle, mintha csípne, pedig nem csípett :D Emiatt abbahagytam a használatát. Pár hónap elteltével újra elővettem, és most már imádom az illatát :) Sminklemosás után szoktam felkenni, kb fél percet rajta hagyom, aztán lemosom. Eddig nem csinált semmit a pattanásaimmal, de mintha a pattikat leszámítva a bőröm szebb lenne tőle. Én ajándékba kaptam, ennyi pénzt nem adnék érte. Arcfrissítésnek tökéletes. :)
2015.07.12. 15:43
Az első pár használatnál szépen tisztított, és láttam, hogy a pattanásaim sem kedvelik szerencsére, de utána nem igazán tette a dolgát. A várt hatás elmaradt! :(
2015.06.23. 14:35
A mitesszeres bőrömre nagyon megfelel és az illatát is nagyon szeretem
2015.05.01. 17:42
Problémás volt a bőröm eléggé, míg nem elkezdtem használni ezt a terméket! Nagyon szépen letisztult az arcom, használva a hozzá illő krémet, de egy idő után szárította a bőröm! Így csak hébe-hóba alkalmazom!
2015.04.15. 15:25
Nagyon szerettem, de most már mást használok. Keveseb pattanás jott ki az arcamon, nem volt tole annyira zsiros az arcborom. Szeretem!