Tusfürdők

Palmolive Naturals Moisturization Tusfürdő

4.6
Hozzáadva 2014.11.24.by

magnes

100%-ban természetes eredetű olíva és aloe vera kivonattal gazdagított. Gazdag és bársonyos formulája segít hidratálni a bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

2016.11.24. 10:44

Legkedvencebb tusim,,,spájzoltam is belőle ( vecsési Penny-ből,650FT,az 500ml-is ára ) érzékeny száraz bőrömre,nagyon bevált,az illata külön élmény.Azelőtt a Sanex volt a favorit,most meg egy ideje,csak ezt,télen-nyáron mindig,kevés kell belőle,mert elég sűrű,dús habot képez.

2016.01.10. 06:52

Nekem a nagy pumpás kiszerelésben van meg. Praktikus, könnyü használni. Az ilatta nem igazán tetszik, nem is nagyon lehet érezni, csak fürdés közben. Alig várom, hogy elfogyon. Nem venném ujra.

2015.02.20. 21:20

szerettem az illatát, de ennyi kiemelnivaló. a krém kissé sűrübb, olyan krémtusis. talán ennyi, amit ki tudnék emelni

2014.10.31. 19:48

Nagyon szeretem ezt a tömény krémes illatot, télen kifejezetten kellemesen melengető!

2014.10.28. 15:43

Ez egy teljesen átlagos tusfürdő semmi extrát nem tud. Az illata semleges, egyáltalán nem különleges. Nem érzem, hogy szárítana (de más tusfürdő sem szokott szárítani). A 600 Ft körüli árát is sokallom, érdemes megvárni az akciókat, vagy eurós/százforintos boltokban keresni, ott 300-350 Ft-ért is hozzájuthatunk.

2014.10.21. 14:59

Én annyira nem szeretem a Palmolivenak ezt a tusfürdőjét, az illata nekem eléggé semmilyen és azt sem igazán szeretem, hogy olyan testápoló szerű, de ha nincs más ezzel is elvagyok.