Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lemosók, Tonikok

Paula's Choice PC4Men Face Wash

Hozzáadva 2020.04.14.by

skata

Tégy próbát, és felejtsd el a szappanodat vagy a tusfürdődet, ha az arcodról van szó! Használd borotválkozás előtt vagy után a szennyeződések és a felesleges olaj eltávolítására! Friss és tiszta érzést hagy maga után, de nem szárít, nincs feszülő érzet.

• Hatásos öregedő bőr, bőrpirosodás és ráncok esetén
  • Nyugtatja az érzékeny bőrt
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték
7 800 Ft-tól

2016.02.07. 09:22

Earth Sourced lemosoja egy masik kontosben. Balea med ultra sensitive geles lemosojat csereltem le ra, amikor Paula korszakomat eltem, mert ugye az o termekei lekoroznek mindent, ketszer. Igazabol egy gyenged lemoso egy kis aloe gellel felturbozva, ami erezheto az illatan es az allagan is, de ennyi. Nem helyettesiti sem a sminklemosot, sem a micellas vizet, de nem is iger tobbet. Elhasznaltam, koszonom szepen jo volt, de egyszer eleg. Ennek ellenere megadom neki az ot pontot, mert kategoriajan belul jo es nem tehet arrol, hogy otod aron is arul mas ilyen termeket, akinek pedig fontos a markatudat nyujtotta biztonsagerzet, ugyis megveszi.

2015.02.23. 15:01

A Kedvesemnek vettem az egész termékcsaládból mintákat, de az utolsót ebből a lemosóból már nem tudta elhasználni. Sajnos irritálta a bőrét, égető érzést hagyott maga után, pedig nincs érzékeny bőre. Az állagával nem volt gond, könnyen tudta kezelni, szépen eloszlott a nedves bőrön, tisztította is, de igazán semmi különösebb jótékony hatását nem vette észre. Szerinte pont annyit tud, mint az olcsóbb, drogériás kencék.

Utoljára szerkesztve: 2015.01.21. 22:03 - 2015.01.05. 23:25

Ez a termék egy az egyben Earth Sourced habzó lemosó, aminek időszerűvé vált a beszerzése, mivel elfogyott a másik. Sikerült jóval olcsóbban megszereznem ezt a lemosót Zsibshopon, így került hozzám.PC boltban 1000 Ft-tal olcsóbb és 20ml-vel kevesebb, mint az ES, szerintem megéri ezt venni. :)Kellemes zselés állagú, egyszerű használatú lemosó, ami hatékonyan tisztít, még ha nagyon-nagyon fáradtak vagyunk is, de nem szárít, és még szemre is pl smink eltávolításához is használható, és akár 100%-os hatékonyságú is lehet.Micellás víz van, hogy nem szed le SEMMIT, van, hogy egy kis vízálló spirálmaradék akad. :)Mindezt úgy, hogy teljesen természetes, semmi irritáló anyag nincs benne, sőt még valamennyire hidratál, és a legjobb: nem hagy csikorgós szappanos érzetet! De mégis érzed, hogy a bőröd teljesen tiszta, nem húzódik, nem kiált hidratálóért- persze így is kell. Ugyanakkor pórusösszehúzásban is jeles, mivel kipucol mindent, így a pórusok sem tágulnak Hold kráter méretűre!A kiszerelése is tetszik, könnyű az adagolása. Pasiknak is simán mehet, de Earth Sourced hívőknek is, ha épp az elfogyott a shopból, egy és ugyanaz. :)