Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
mekhrba
A levendula egy rendkívül sokoldalú, kellemes illatú gyógynövény. Ehhez a virágvizes zseléhez levendula virágvizet és illóolajat is adtak, hogy fokozzák bőrápoló hatását. Ezen kívül tartalmaz: bőrnyugtató, regeneráló aloé gélt, hozzáadott glicerint (az egyik leghatékonyabb hidratáló szer) és olajból készült gélesítőt, ami abban is segít, hogy a hatóanyagok a bőr mélyére jussanak.
2024.10.09. 20:59
Nagyon nagyon szomoru vagyok hogy mar nem gyartjak.imadtam.azota sem talaltam hasonlot.az illata az allaga a hatasa valami fantasztikus volt
2022.09.29. 17:31
Ajándék mintát kaptam belőle, finom levendulás illata volt, az örök nyár arcolajjal használtam. Nem hidratált túlságosan így télire kicsit kevésnek bizonyult.
2022.05.07. 11:49
Nem nyújtja azt a hidratáltságot mint a Neroli virágvizes arczselé. Nyugtató érzést nem tapasztaltam amely a leírásban szerepel.
2022.03.10. 20:24
Eddig akármilyen Pompom zselét próbáltam nem tetszett. De ez! Nagyon szuper. Egyrészről valódi levendula illata van (sokszor nem azt lehet érezni jó pár kozmetikumban), másrészt gyorsan beszívódik, nyugtatja a bőrt, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Az ára is baráti szerintem. Újravevős, bár úgy gondolom az Ilcsi Csipkebogyó habkrémem lesz az éjszakai ez pedig a nappali hidratálóm. (Az Ilcsiről sajnos nem tudok lemondani semmilyen más krémért cserébe, de az nagy szó, ha valamivel váltva használom.)
2021.10.08. 08:59
Bár a POM POM termékei nekem valahogy eddig nem hozták a várt hatást, mégis próbálkoztam velük - és végre találtam egyet, ami bevált. Igazából a hamameliszes zselét rendeltem meg, amihez ajándékba kaptam egy mini levendulásat. Nagyon kellemes az illata (imádom a levendulát) és végre nyáron nem folyt le az arcomról! Szépen beitta a bőröm, bár egy kis idő kellett hozzá - de megérte.
2021.07.27. 12:29
Lefekvés előtt kifejezetten jól esik az illata és az arcbőrömet is hidratálja.