Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
anonymous
Klinikailag bizonyítottan fehérebb fogak már egy fogmosás után. A White Now Gold háromszor több azonnal fehérítő összetevőt tartalmaz, mint a White Now fogkrém. A használatkor az egyedülálló kék hab látható. A fogmosás után a kék szín eltűnik és a fogak fehérebbek lesznek.
2023.04.22. 09:36
Sajnos semmiféle fogfehérítő hatást nem tapasztaltam, ellenben a kék színű hab befog mindent. Közepes/gyenge fogkrém, nem vagyok vele elégedett, újravenni nem fogom. Nem a legrossz ár értek arányban, de nem váltja be amit ígér.
2023.02.28. 07:49
Ez az első fogkrém, ami valamennyit világosított a fogaimon, (bár távolról sem lett fehér) pedig nagyon sokfélét kipróbáltam már.Viszont néhány nap után abba kellett hagynom a használatát, mert brutálisan kiszárította a számat. Bármivel kenem, nem javul, mostanra fel is dagadt, mintha feltöltettem volna. Megy a kukába.
2021.12.01. 09:37
Pont tíz évvel ezelőtt próbáltam a Signal white now fogkrémet, akkor még csak az az egy fajta volt. Hatása a nullával volt egyenlő. Most megláttam nagyon nagy akcióban ezt a goldot. Mondom teszek egy próbát, hátha a következő étkezésig fehérebb fogakat csinál, elvégre eltelt tíz év, fejlődhetett, és azt írja, 3x erősebb a hatása mint a sima white now-nak. De ez is nulla. Semmit nem csinált. Végülis 3x0 = 0 😄 Szóval nem lehet egy szavam sem. A fehér sörtés fogkefém viszont végérvényesen befogta kékre. A fogkrém maga nekem nem volt nagyon kellemes, és picit szárította a szám kívül-belül. Az íze rendben van.
2021.11.05. 14:29
Néhány hete használom, nem rossz fogkrém, de nem igazán vettem észre fehérítő hatást. Az íze kellemes. Legközelebb viszont másik fogkrémet próbálok ki.
2020.10.25. 13:20
Nem nagyon vettem észre fehérítő hatást, habár elég régóta mindenféle fehérítős fogkrémet próbáltam már. Semmi extra szerintem, átlag fogkrém.