Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Stiefel Physiogel DMS Krém

4.5
Hozzáadva 2020.01.08.by

Aquamarine

Fejlett technológiával előállított hidratáló krém, mely helyreállítja a bőr fiziológiáját (élettanát), egységességét és szépségét. DMS-t tartalmaz, ami a bőr lipidekből álló védőgátját utánozza, amely gazdag ceramidban és foszfolipidben és elősegíti, hogy a bőr visszaállítsa eredeti szerkezetét és regenerálja önmagát. Hipoallergén, nem tartalmaz illatanyagot, tartósítószert, színezőanyagot és potenciálisan irritáló hatású összetevőket.

2017.04.18. 21:35

Nagyon szerettem volna szeretni, mert a bőrgyógyászom ajánlotta, de sajnos nem vált be. Engem nem zavarnak a lassabban beszívódó krémek, de ez ráadásként semmit sem hidratál, és pár nap használat után a homlokom, amivel eddig sosem volt problémám, tele lett fekete miteszerekkel. Ha valaki szereti, annak szívesen elküldöm ha állja a postaköltséget.

2016.09.09. 13:38

Nővérem ajánlotta ezt a krémet és már több, mint 1 éve ezt használom az arcomra. Nagyon kevés kell belőle, mégis jól hidratál.

Utoljára szerkesztve: 2015.12.30. 12:06 - 2015.12.30. 12:05

Nekem kb. 5 éve ajánlotta bőrgyógyász ezt a krémet, és csodát tett a száraz és problémás bőrömmel, azóta csak ezt használom. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Az ára ne riasszon el, kevés kell belőle, nagyon sokáig elég.

Utoljára szerkesztve: 2015.09.23. 12:47 - 2015.09.23. 12:46

Évekig kerestem a vízhiányos börömnek megfelelö krémet,és két éve rátaláltam erre....azóta ezt használom éjjel nappal....semmi irritáció,szépen hidratál,amellett nem zsírosodik a böröm,szinte egész nap puha,nem húzódik és a sminkemmel is jóbarátok :) ami pozitívum még hogy illatmentes ,nincs zavaró szag az orrom közelében :D csúcs ez a krém

2014.04.01. 18:18

Nagyon jól hidratál, de a bőrömet fényesen hagyja, az illatával sem tudtam teljesen megbarátkozni, ezért a négy csillag.

2013.06.21. 03:39

Február óta csak ezt a krémet használom. Hosszú idő után megtaláltam azt a krémet, amit az egész arcfelületem elfogad. A vízhiányos bőrfelületeket tökéletesen hidratálja, az apró pattanásokat teljesen eltünteti. Nekem hosszú távon is bizonyított és nem is tervezem, hogy krémet váltsak!