Fürdőtermékek

4.6
Hozzáadva 2018.06.22.by

cassiopeia

80 g és 900 g

Izom- és ízületlazító hatású keverék. Meleg vízzel keveredve ellazítja az izomzatot és megnyugtatja. A természetes tengeri só ásványi anyagai, mint például kálcium, magnézium, vas, teljessé teszik a fürdés élményét.

Tartósítószert nem tartalmaz.

349 Ft és 2399 Ft-tól

2024.09.16. 10:38

Semmilyen hatását nem tapasztaltam, hiába próbáltam többször is.

2024.01.25. 15:36

Anyukámnak vásároltam, mivel ízületes, sajnos. Én tasakos, 80 grammos kiszerelésben vettem meg. Kellemesen ellazította a kádfürdő alkalmával, tetszett neki, de nyilván nem vártunk tőle csodát.

2023.05.18. 14:31

Jól lazít, mindig várom, hogy tudjak ezzel venni egy kádas fürdőt, relaxáló az aromája és nyilván a meleg víz is nagyon sokat hozzá tesz

Utoljára szerkesztve: 2025.01.08. 16:27 - 2022.01.22. 15:18

Eladóként rendszeresen jelentkezik nálam egyfajta derékfájdalom, amit ez mindig egy fürdés alkalmával megszüntet. Mindíg kell, hogy legyen otthon belőle. Vásárlóknak is rendszeresen ajánlom, de nagyon sokan veszik, szóval ez is elárulja, hogy működik a termék.

2020.11.26. 11:18

Nagyon szeretem egy jó edzés után ebben áztatni magam. Kellemesen lazítja az izmaimat, szuper az illata, nagyon szeretem

2018.12.01. 09:35

Ajándékba kaptam a nagy kiszerelést és rövid idő alatt nagy kedvenc lett . Hajlamos vagyok túlerőltetni magam, ide szaladok - oda szaladok , még ezt elintézem stb. aminek estére általában láb és hátfájás a vége. Amióta ezt használom azóta nincs fájdalom akármennyit vagyok talpon aznap. Az illata finom gyógynövényes , a bőrömön csak nagyon halványan marad meg. Addig ülök benne amíg el nem kezd hűlni a víz ( kb 10 perc) egy arcpakolás társaságában , így egyszerre szépülök és gyógyulok.Ki fogom próbálni a többi verziót is , télen amúgyis szeretem magam áztatni :)