Sminkek arcra

Poppy5

6,39 g

Hosszantartó, fakulásnak ellenálló bronzosító

2020.08.29. 18:50

Mióta megvan, nem is használok más bronzosítót/pirosítót, ugyanis ez mindkettőt kiváltotta. A fehér, hideg tónusú bőrömön nagyjából minden bronzosító sárgának vagy koszosnak hat, de EZ valami eszméletlenül gyönyörű hamvas, természetes rózsás barnás árnyalat, pont olyan hatást kelt, mint mikor tényleg kicsit megkap a nap. Love forever és tuti újraveszem, ha valaha elfogy.

2020.08.29. 09:01

A többi termékkategóriához képest kicsiny, de nagyszerű tagokból álló bronzosító-gyűjtemény oszlopos tagja. Hidegebb árnyalatú, én kontúrozásra használom. Nagyon pigmentált, ezért elég egy finom érintés az ecsettel, néhány suhintás és készen is vagyunk.Amennyire nem jött be a márka szemhéjpúder-palettája, annyira szeretem az arcra való termékeiket (mínusz a púder).

2019.08.05. 09:29

Nem tudtam ellenállni (ennek sem). Gyönyörű a színe, természetes hatású, bronzosítóként használom. Jól pigmentált, tökéletes.

2019.07.12. 12:34

Olyan szééép! Csak sajnos most muszáj gyűjtenem..így megválnék tőle..(De azért a következő szezonra újraveszem.:P)

Utoljára szerkesztve: 2019.07.10. 09:38 - 2019.07.10. 09:36

Az első The Balm termék, amit túlzás nélkül imádok! Bahama Mama engem nem győzött meg (rajtam kissé sárgás). Ennek rózsaszínes barna, egyszerűen gyönyörű színe van, semmi sárgás nincs benne. Felvíve annyira szép természetes végeredményt ad, amit arccsonton csak bronzosítóval és pirosítóval együttesen tudok elérni, ez tényleg kettő az egyben termék. Szememre is simán használhatom, ott is szép. Homlokon sem tűnik úgy, mintha pirosítót használtam volna, arccsonton pedig nem tűnik csak bronzosítónak. Természetes hatású, rendkívül pigmentált és tartós. Tökéletes!

2019.02.05. 21:44

Bronzosítóként használom és nekem eddig mindent visz. Nem sárgás, építhető és tartós! Valamint ahogy Évi mondta az egyik videóban (ha jól emlékszem) tényleg meglepően jól néz ki fényképeken!:D