Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Mesi
A 12 természetes árnyalatot tartalmazó paletta, rendkívül pigmentált szemhéjpúderekkel. Tökéletes a visszafogott, természetes sminkeket kedvelőknek.
Kétvégű ecset tartozik hozzá (árnyékoló és tusecset végekkel).
2020.10.17. 13:09
Baromi jó paletta, szuper minőségű, szép színekkel. Egyszerű dolgozni vele, szeretem használni. A design is jópofa :) Akciósan nagyon megérte!
2020.07.16. 14:33
Nagyon szeretem a márkát, már több terméküket volt szerencsém kipróbálni. Ezzel a szemhéjpúder palettával is elégedett vagyok, szép, tartós, egymással jól kombinálható színek, tökéletes nappali sminket lehet vele kreálni. Én esti sminkekhez inkább tusvonalat húzok, mert már nem tetszik magamon a nagyon fekete füstös szemsmink, így 2 szín az, amit én nem tudok kihasználni, a Sleek és a Serious. Kicsit borsos az ára, de szerintem megéri beruházni rá :)
2019.05.23. 07:48
Most már 3-4 éve használom ezt a palettát, így nagyon jól sikerült megismernem. Szerintem nagyon jól használható színei vannak, amelyekkel elsősorban mindennapra való, praktikus, használható sminkeket lehet készíteni; ha valaki extravagánsabbra vágyik, akkor nem ez az első választás. A színek általában nagyon jól kombinálhatók; vannak világosabb színek,amelyek a szemzug derítésében lehetnek hasznosak; de - apróbb kritika - hogy ezek a színek egy picit peregnek, hullanak. A közepes árnyalatú színek közül nekem a Selfish a kedvencem, ezt már szinte el is fogyasztottam, pedig a Sassy-hez alig nyúltam. A sötétebbek közül a Sexy áll hozzám legközelebb, ami egy sötétebb csokoládébarna árnyalat. Én a saját The Balmos szehéjalapozóval használom, így elég sokáig tartós marad rajtam a smink.Más high-end palettákhoz képest úgy érzem, hogy a szemhéjpúder egy kicsit szárít.A kis ecset, amit hozzá adtak nekem nem vált be, ritkán használom. A csomagolás egyébként igényes, kellemes; annyi a hátránya, hogy nehéz tisztítani, nem lehet eltávolítani a festékekből kipörgő port, még nedves törlőkendővel sem, így hosszabb használat után a doboz kissé piszkos hatást kelt. Összegzésem szerint ár/érték arányban egy remek paletta, amelyet a tulajdonosa bizonyára jól ki fog tudni használni.
2019.05.08. 21:11
Hosszas keresgélés után, az itteni vélemények miatt - és mert kedvelem a márka többi termékét (főleg az összetevőik szimpatikusak) vettem meg ezt a palettát. Sajnos, csalódás volt. Nem látom eléggé pigmentáltnak, a világos színek nem tartósak. A színekre azt hittem, hogy nekem jól fognak állni, de nem váltotta be a reményeimet, inkább hideg árnyalatoknak tűnnek.
2018.09.07. 09:22
Nem olyan rég kaptam ezt a palettát, és már elsőre meggyőzött. Tökéletesek a színek benne, a leginkább hozzám passzoló árnyalatok. Nagyon jól pigmentáltak, könnyen eldolgozhatóak. Én primer, illetve fixáló nélkül használtam eddig, de így a szín nem igazán tartja magát, max 1-2 óráig, ezért áttérek majd én is a fixálós megoldáshoz, és remélem úgy már tartósabb lesz rajtam.Ezen kívül teljesen megvagyok vele elégedve, már a csomagolás is megnyerő szerintem.
2018.08.22. 07:06
Szerelem paletta - a pasis Nude palettával együtt. Jól pigmentált, szépen eldolgozható. Természetes hatású, vagy esetleg picit extrább sminket lehet vele összedobni.