Tusfürdők

4.6
Hozzáadva 2020.02.28.by

bodi.kriszti92

Karácsonyi kiadás

"Ezzel az ünnepi limitált kiadású Havas Szilva tusfürdővel igazán varázslatossá teheted a fürdőzést. Nem csak ápolja és tisztítja bőrödet, hanem elegáns gyümölcsös-virágos illatával is kényezteti érzékeidet!"

• Gazdagon habzik
  • Szappanmentes
  • Törökországból származó szilvakivonattal
  • Gyümölcsös-virágos illat, az érett szilva, a málna, a magnólia és a baszarózsa illatjegyeivel

2023.05.18. 11:58

Szuper szilvás illatú, géles állagú tusfürdő, jól habzik, jól tisztít és nem szárít.

2022.02.01. 18:41

Ajándékcsomagba kaptam kisebb kiszerelésben, és nagyon szerettem az állagát és az illatát, kellemes őszi-téli. Nem szárított, jóleső érzést hagyott maga után.

2018.03.07. 15:38

Imádom ezt az illatot! Felmerült bennem, hogy eladom a második üvegemet, de két hétig nem kellett senkinek, viszont a másik vészesen fogy, szóval le is vettem :D Most már szinte csak TBS tusfürdőt használunk, nagyszerűen habzik, olyan krémes az állaguk, imádjuk őket a párommal együtt (persze más illatokat). Alig várom már, hogy beruházhassak nyárra erre a japán cseresznyés-epres limitáltra!

2018.01.22. 11:14

Bogi shop oldaláról szereztem be, mint sok más TBS termékemet :) aki még nem ismeri szívesen ajánlom, Bp-n személyes átvétellel sokszor jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni a cuccokhoz. Jól habzik és isteni az illata. A testvaj egy töményebb, parfümösebb változata az illatnak, viszont én a tusiban érzek egy üdítő citrusosságot is, nagyon szuper. Egy darabig érződik is, de nem mondanám túl hosszantartónak. Nem szárít.

2018.01.01. 22:50

A testvaját imádom és karácsonyra megleptek egy csomaggal melyben a tusfürdő is benne volt. Az illata nem okozott csalodást és az állaga is nagyon jó csak kár hogy limitált kiadás.Az árát sokallom de ha valaki szereti ezt az illatot akkor jó ha van egy a fürdőszobában, én nem mindennap használom csak amikor fel akarom dobni a napom vagy jutalmazom magam..

2017.12.29. 09:55

Kedvelem, egyszer elhasználom, de semmi extra :)