Hajápolók

4.5
Hozzáadva 2018.06.20.by

eyeye

Texturáló só spray

• Könnyű, rugalmas tartást ad, miközben dúsít és testessé teszi a hajat.
  • Rugalmas tartást és teltséget ad a tincseknek, puhítja a hajat és párás időben is megtartja a frizura formáját.

2017.04.18. 09:25

Ez a termék egyszerűen csodálatos. Az illatába szerelmes vagyok konkrétan. A hajam alapból göndör, ez a spray pedig segít előhozni a természetes hullámokat. Nem zsírosít, nem nehezíti el a hajam, nem irritálta a fejbőrömet. Az árát elsőre sokallottam (egyedül Notinon találtam meg), de nagyon kiadós adag. Ez az első TIGI termékem és maradéktalanul elégedett vagyok.

2016.07.04. 13:28

Kb 1-1,5 éve használom, szeretem nagyon! Jó az illata, és a vékony szálú egyenes hajamnak tartást ad, puhább lesz tőle a hajam!

2015.12.15. 23:19

nekem egyelőre tetszik, bár még csak párszor használtam. kihozza a hajamból a természetes hullámokat, nulla energiabefektetéssel. eddig nem is hajszárítóztam, legközelebb kipróbálom diffúzoros szárítóval, hogy mennyivel lesznek erősebbek a hullámok, de nekem elég igazából az is, amit simán nedves vagy száraz hajra fújva produkál. tetszik, hogy pumpás, nem hajtógázas, így át tudok tenni egy kisebb flakonba utazáshoz. hullámos hajra eddig is tigi termékeket használtam, ez sem okozott csalódást.

2015.09.13. 16:41

...valahogy nem az igazi. Szeretem a Tigi termékeket, de ennél kifejezetten várom, hogy elfogyjon. A hajam nehéz lesz tőle, és az illata is furcsa.

2013.05.24. 15:01

nekem már két éve tart vele a szerelem.vékonyszálú, hosszú, egyenes hajam van, ami a klasszikus hajgöndörítő akcióimmal rövidtávon leszámol (értsd: 1-2 óra múlva agyő hullámok). ezzel a tengervizes spray-vel viszont szuperkönnyű hullámos beach-feelinget tudok belevarázsolni, ami fél s néha teljes napig kitart. különösen, ha reggel zuhanyzás előtt fújom be vele a kifésült tincseimet, ezután feltűzöm, s irány a zuhany (a fejemet nem éri víz, max pára), majd ezt követően engedem ki a hajamat. szemtelenül egyszerű módszer.

2013.04.06. 18:41

Valóban dúsítja a hajat. Bár én azt a tulajdonságát szeretem benne, hogy pár fújás után a hajamba visszatérnek azok a természetes hullámok, amik a súlyuk miatt kiegyenesednek. Nem kell beraknom vagy sütnöm a hajamat ha hullámokat akarok. A végeredmény tartós és természetes. Persze lehet formázni is utána de én nem szoktam. Nagyon finom illata van. Reggel befújtam vele a hajam és este még azt szagolgattam, hogy milyen kellemes illatú. Eddig szerelem.