Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
anonymous
Intenzíven fekete, dúsító szempillaspirál homokóra alakú kefével, amely szétválasztja, öltözteti és göndöríti az összes szempillát az érzéki tökéletességért.
Egy női test görbületei ihlette, a homokóra alakú kefének az a célja, hogy az extra merev sörtékkel maximalizálja a szénfekete teljesítményt, kollagén a fő hatóanyaga. Egy rétegtől a pillák hatalmasak. Két rétegtől a szempillák még dúsabbak, íveltek és drámaiak lesznek. Három réteg segít elérni a lehetséges legintenzívebb fekete, többdimenziós szempillákat.
A Better Than Sex szempillaspirál filmrétegképző polimereket tartalmaz a kenődésmentességért, egész nap viselhető.
2025.03.20. 20:29
A tartósságával nem vagyok megelégedve, de kétszer is megjegyezték milyen szép szempillám van, valószínűleg tényleg drámai a hatás.
2024.11.07. 11:25
Vegyes véleménnyel vagyok róla, először is, szuper a keféje, amivel felviszem a festéket. Imádom a csomagolását, csajos, masszív, mégis áramvonalas, jó kézbe venni. Csak a festék... na az nem az igazi, nálam kenődik... szóval vigyázok, hogy mikor használom, ne pandásodjon a szemem alatt. Lehet megpróbálom majd második rétegként, vagy esetleg a vízálló verzióját, bár a vízálló szempillaspiráloktól félek kicsit, hogy ne tegyék tönkre a szempilláimat. Ettől függetlenül újravettem...
Utoljára szerkesztve: 2024.05.29. 16:37 - 2024.05.29. 16:34
Szerintem is dús szempillákat lehet vele csinálni, nekem eddig semmivel nem volt ilyen vastag szempillám mint ezzel. A kefe formája is tetszik, csak sajna nem a vízállót vettem, pedig már megfogadtam, hogy csak olyat fogok.
2024.02.18. 14:24
Jó marketing, gyenge termék...Sajnos sem a kefe rész nem vált be, sem a festék minősége. Elkenődik, a kefével sem lehet szépen felvinni.Szóval...nem jobb mint a szex :))
2023.12.15. 14:32
Nem értem a hype-ot, tényleg. A keféje csodás, azt tényleg meg is tartottam, de a festék semmi jelentőset nem csinál. Átlagos, természetes pillákat csinál. Csalódás
2023.12.12. 20:21
Messze a legjobb szempillaspirál, amit eddig valaha használtam (ez és a vízálló változata is!)! Nagyon szép, dús, hosszú pillákat csinál és természetes hatást kelt. Egy egész napot simán lehoz kenődés nélkül. A kefe formája tökéletes, a festék könnyen felvihető a szempillákra. Plusz pont, hogy van belőle utazó méret is! Szívből ajánlom, megéri az árát :)