Dezodorok

Vichy Homme Izzadásgátló Dezodor

4.5
Hozzáadva 2019.05.28.by

epuka

• Nagyon erős védelem az izzadás ellen akár 72 órán át.
  • Olyan férfiak számára, akik hosszantartó izzadságszabályozásra vágynak minden helyzetben.
  • Izzadásgátló hatóanyagokban és gyorsan felszívódó ásványokban gazdag formulája hidratál, és szabályozza az izzadást. A bőr hosszantartóan irritációmentes, ragadós érzet nélkül.
  • Magasfokú kíméletesség: nem irritál.
  • Alkoholmentes
Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.29. 10:27 - 2022.09.03. 18:42

Sose használtam férfi deot, de nőik sajnos nem produkáltak jól rajtam. Ezért a vélemények hatására kipróbáltam, és milyen jól tettem. A 38 fokos melegben is helyt állt, izzadás gátló szempontjából, ill. szagtalanító szempontból. Miután megszárad én nem érzem, hogy férfi illatom lenne, és egész gyorsan megszárad.Update: hónapokig működött, de egyszer csak megszűnt a hatásossága, és a szagon nem segített tovább. Nem tudom, mi történt, de nem fogom újra venni.

2021.12.11. 17:11

A Spray változata sokkal jobb, ez kissé keserű és nem annyira kellemes illatú. Ettől függetlenül szeretem használni, az ára kissé eltulzott.

2018.05.11. 14:00

Párom használja, az illata mesés, én a fehér piros vichyt használom. Nagyon jól hat eddig mindkettő. Megéri az árát és megérdemli az öt csillagot.

2018.01.02. 10:08

Nekem a bőrgyógyász nagynéném ajánlotta, hogy most már ideje lenne elfelejteni az old spice és egyéb bőr károsító cuccokat és vegyek ilyet. Kb egy éve használom dupla csomagban veszem glamour napokkor ilyenkor meg az áruk is tök oké.

Utoljára szerkesztve: 2017.08.16. 16:40 - 2017.08.16. 16:38

A zöld kupakos helyett vettem , mert az épp nem volt kapható ,ezt 3250 Ft- ért hoztam el a patikából.Nagyon elégedett vagyok vele, maximális védelmet nyújt .Nincs se folt se kellemetlen szag, pedig mostanában stresszelek eleget.Az illata is kellemes, alig érezhető.Amiért pedig 6 pontot adnék , ha lehetne, hogy villámgyorsan szárad , így reggelente nincs álmos fejjel hónalj legyezgetés :D

2014.09.15. 04:42

Nem éri meg az árát. Ennyit egy 700 Ft-os termék is tud.Izzadásgátló hatása ennek sem nagyon van.Az illata kellemes. Nem szeretem a női illatokat, úgyhogy abból a szempontból rendben lenne.