Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
kicsigekko
Wellaton hab állagú hajfestéke,mely egyszerűen alkalmazható még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Kiváló fedőhatás, gyors felvitel, káprázatos színek.
2017.01.15. 09:52
Nem is tudom hol kezdjem! Akciósan jutottam hozzá, 350 Ft volt egy doboz, és mivel rég nem találtam a jól bevált perfect mousse festékem, gondoltam kipróbálom. Kezdjük ott, fél óra tudományos fejtörés és netes böngészés után jöttem rá, hogy a pumpa "visszafele" működik (nem volt magyar nyelvű leírásom). Mégis mi ez? Rohadt kényelmetlen nyomogatni a flakont, ráadásul ami jön belőle kanyarba nem nevezhető habnak. Inkább átmenet a hab és a folyékony maszlag között. Ebből következően folyik mindenfele, ha valaki nem elég ügyes. Ami még zavar, hogy nem habzik a hajon, így nehezen láttam hova kell még kennem, így érzésre csináltam, tényleg mint egy hajmosást. Az egyébként semmire sem érzékeny fejbőröm iszonyatosan viszketett tőle. A szaga nem érdekel, bár tényleg fura. A balzsam egész nagynak tűnt, gondoltam jó lesz több alkalomra is, de annyira kiszárította a hajam a festék, hogy balzsamozás után saját pakolást is tettem rá. Pozitívuma, hogy igényes a csomagolása, és hát a lényeg a szín. Azzal teljesen meg vagyok elégedve, azt kaptam amit más márkájú festékektől is szoktam. Szép, egyenletes, már csak a tartóssága lesz kérdés. Addig is megelőlegezett 4 pont.
2016.05.14. 16:29
Én elég olcsón vettem ezt a hajfestéket, a vörös hajamat szerettem volna középbarnára festetni, amilyen eredetileg is volt. Festés után meglepve tapasztaltam, hogy a világosbarna festéktől szinte fekete, sötétbarna lett a hajam. Jól állt a szín, így nem foglalkoztam vele, sőt, később is újrafestettem vele mert magát a festéket könnyen fel lehet vinni, szép színt és fényt ad a hajadnak.DE ha valaki a színre megy, akkor semmiképp sem tudom ajánlani ezt a festéket. Hallottam már, hogy szőkéből is sötétbarnát csinált, úgyhogy aki teheti, az ne vegyen ilyet...
2016.03.26. 19:40
Kekesfeketével fesstettük a barátnőm haját. A Vianniban volt leakciózva 690 helyett 345re. Szerintem nagyon megérte,gyönyörű lett a végeredmény. A hab picit csöpögős volt,kicsit kávé szagú is volt a lötty,de könnyen rátettem a hajára.Van hozzá egy balzsam is, ami nem csak egy alkalomra elegendő. Festés,formázás után lecsaptunk a többi 2 darabra is. Nagyon tartós is egyszóval jó!
2016.03.13. 07:40
Vörös árnyalatot használtam belőle. Könnyű volt felvinni, és a szín is szép élénk lett volna, de borzasztóan szárította a hajam és alig bírtam lemosni a fejbőrömről 4-5 hajmosás után is látszott. Teljesen fénytelen lett a hajam tőle, hiába ápoltam és a szín is hamar megfakult. A szárazságot is nehéz volt helyrehozni, inkább átfestettem és le is vágattam.
2016.01.22. 23:34
Amikor vörös volt a hajam, akkor párszor megvettem a vulkánvörös színt ebből, olyan élénk vörös árnyalat. Könnyű használni, nem időigényes, viszont nekem nagyon szárította a hajamat, és elég gyorsan kopott is, bár a vösöre jellemző, hogy gyorsan kopik. Ám maga a színeredménnyel meg voltam elégedve. Most már szőke vagyok, szőkére biztos nem venném már ezt újra, mert a szőkét még jobban szárítaná szerintem a magas % oxi miatt :S
2015.10.03. 16:02
2/0 feketéjét vettem és nagyon szépen befogta a hajam. Nem csípett,nem viszketett a fejem tőle. Megérte!
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.