Szőrtelenítők

X-Epil Evolution Gyantázószett

4.8
Hozzáadva 2023.06.08.by

hidewatch

Ez az ergonómikusan formatervezett gyantázókészülék kis helyet foglal, így ideálisan alkalmazható utazáskor is. A gyantapatront használatkor a gyanta melegítő készülékből nem kell kivenni, így az védi a kezet a forró patrontól, illetve a patronban lévő gyantát hosszan melegen tartja.

Tartalma

• gyantamelegítő készülék
  • normál gyantapatron, széles fejjel - 100 ml
  • lehúzótextília 10 db
  • gyantázás utáni lemosóolaj
  • oktató kézikönyv

2024.10.29. 00:42

Meguntam a borotvalast regen volt mar ilyesmi gepem de elavult.vasaroltam egy ilyet.jo kis gep.a gyanta ,papir es olaj is jo ami benne van.otthoni de még kezdo kozmetikai hasznalatra is teljesen megfelel szerintem.viszonylag gyorsan felmelegszik es tartja is azt.

2023.06.01. 16:13

Nagyon régen használtam hideggyanta csíkokat, de nem volt valami hatásos, az epilátortól pedig nagyon érzékeny volt a bőröm. Így hosszú éveken keresztül borotváltam, ami ugye már 1-2 nap után csúnya, (sötét és erősebb szőröm van) utána pedig pihentetni kellett a bőröm pár napig a következő borotválkozás előtt, különben kisebesedett. Most viszont gondoltam egyet és megvettem ezt a szettet, elsőre több mint egy óra volt a lábszáram, combom, bikinivonalam. A felénél jöttem rá hogyan is lenne jó csinálni, úgyhogy legközelebb már könnyebben megy majd. Kíváncsi vagyok meddig tart, remélem legalább egy vagy másfél hetet.Az egy dolog ami bosszantó, hogy a melegítő nagyon instabil, könnyen felborul.

2023.05.06. 15:54

Nekem is meg van ez a gép már kb 4 éve, szerintem is könnyen használható, tisztán tartható és biztonságos. A gép valóban nagyon instabil, de azt azért meg lehet oldani, nekem a sok használattal a kupakja el is törött, de szerencsére ez nem befolyásolja a funkcionalitását.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.25. 13:34 - 2023.05.02. 21:37

Update: nagyon elégedett vagyok, soha többé nem térek vissza a borotvához. 2 hétig alig nőtt vissza valami, elég lesz havonta kétszer használnom, pedig nekem sötétbarna a szőröm.Én csak úgy találomra vettem meg ezt a szettet, mert elegem lett a borotválásból és spatulázni nem akartam. A használata roppant egyszerű, nagyon kényelmes, de tényleg borulékony a készülék. A gyanta hőmérséklete egyáltalán nem volt rossz, pont az a kellemes fajta forró-fürdős érzés. Könnyű vele dolgozni, bár nekem nem mindent szedett ki tövestől, de ez biztosan a gyakorlat hiánya részemről, hiszen ez volt életem első gyantázása. Nagyon tele volt a csík egyébként tövestől kitépett szőrökkel, úgyhogy tuti, hogy csak gyakorolnom kell. Egyszer téptem meg a bőröm véletlenül, mert nem elég erővel rántottam le, de ennyi, Nem lettem véraláfutásos, nem csöpögött szét mindenhova, alig maradt pár kicsi gyanta folt, amit le kellett utána tisztítani, bár ehhez én is vettem igénybe napraforgó olajat is, mert a sima, amit adtak hozzá az nem akarta leszedni a makacsabb darabokat. A fájdalom abszolút tűrhető volt, nem is értem miért féltem tőle. Mire felfogod mennyire fáj, már le is húztad, szóval simán kibírható. 3 csík ment el a két lábszáramra és a két alkaromra így kezdésnek. Összességében első nekifutásra szerintem szép eredményt kaptam, majd idővel tökéletesítem.

2023.01.15. 15:56

Én is az itteni vélemények alapján bátorkodtam megvenni.Az első géppel melegítős gyantám ez, eddig csak a Veet cukorgyantáját használtam, mert tökéletesen bevált nekem. Egyetlen problémám vele a gyanta hőmérsékletének megfelelő fokon való tartása, és ezért kicsit hosszadalmas vele a munka, nyáron a melegben pedig elég nehéz. (Valószínűleg bikinivonalra azt fogom használni, mert könnyebb nekem ott a kis spatulával dolgozni.) Na hát és ezért ruháztam be erre a kis szettre. Egy csoda! Minden szőrszálat szépen leszedett, a gyanta melegítését a gép maga végezte és megfelelő hőfokon tartotta az anyagot. 5 perc alatt mindkét lábamat legyantáztam vele, és két csíkot használtam el (lehet egyetlen eggyel is ment volna a munka, de rosszul helyeztem fel az első alkalommal és folyamatosan a gyantába nyúltam, ahogy lehúztam).Az szettben lévő olaj nagyon kellemes a bőrön.A procedúra pedig hintőporral együtt nem olyan vészes. Természetesen ez is gyanta, és kellemetlen érzés, de a második húzás után már nem is éreztem és gyorsan haladtam a munkával. Ha elsőként ezzel kezdtem volna az itthoni gyantázást, akkor 2 éve nem maszatolnék a cukorgyantával. :D Ha lehetne, akkor 10 csillagot adnék neki!!! ⭐️🌟

Utoljára szerkesztve: 2022.10.21. 22:45 - 2022.10.21. 22:38

Szintén az itteni véleményekre alapozva vettem meg, és nagyon jó döntésnek bizonyult, már kb. 3-4 éve elégedetten használom. :) A használati útmutatót követve könnyű vele dolgozni, szépen, egyenletesen lehet vele felvinni a gyantát - a saját márkájának patronjaival használom -, amit a tökéletes hőmérsékletre melegít fel (nem melegíti túl, akármeddig is van bedugva, így nem kell attól tartani, hogy megégetjük magunkat). Nem emlékszem, hogy a használati útmutató írta-e, illetve nem tudom, ez kinek mennyire evidens, de használat előtt ha behintőporozzuk a szőrtelenítendő felületet, nagyban megkönnyítjük a saját dolgunkat. 😊A hozzá járó olaj sokáig elég, és egész effektíven le lehet vele szedni a gyantamaradványokat.Ez előtt a gép előtt sokat szenvedtem a szőrtelenítéssel, sokáig epiláltam, ami sajnos csúnya szőrtüszőgyulladásokat okozott, így ezután próbálkoztam a hideggyantával is, de rengeteg macerával járt, illetve nyáron (épp, amikor a legtöbbet használná az ember...) folyamatosan gondot jelentett az, hogy túlmelegedett és semmit nem szedett ki... :/ Szóval ennyi szenvedés után kész megváltás volt ez a gép, remélem, még legalább tízszer ennyi évig hűen szolgál majd. :D