Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Pöti
Regeneráló tusfürdő száraz, vízhiányos és rugalmatlan bőrre.
2022.01.31. 10:01
Szuper tusfürdő, fantasztikus az illata (használat után is érződik), és abszolút nem szárít, szinte nem is kíván maga után testápolót, csak a nagyon száraz területeken. Kiadós, kevés is elég belőle, így tulajdonképpen ár-érték arányban is megfelelő a végén. Most ilyen fejrefordított tubusban lehet kapni, jól működik, nem folyik ki belőle szerencsére, viszont a legvégéig ki lehet préselni belőle a terméket, mert annyira azért folyós, hogy lejöjjön az aljáig.
2021.01.30. 22:06
Nem habzik annyira, mint egy átlagos tusfurdő, pedig jóval drágább. Számomra az illat változása nem zavaró, de jobb lenne, ha maradna az "eredeti", engem teljesen rabul ejt
2020.06.02. 12:37
Gyorsan a lényegre is térek.Nagy reményeket fűztem hozzá, de egy nagy csalódás volt számomra. A bőrömön az illata förtelmes és nem éreztem azt, hogy hidratált. Többet vártam tőle
2020.03.30. 16:51
A szőlős szappan isteni, de ez....Pont a szappan isteni illata miatt vettem meg, hogy biztos tusiban is ilyen fini illata lesz, de fúúúúú....hát engem akárhová tesznek, ennek nem illata, hanem szaga van....romlott must szaga. Biztos van pozitívuma is ennek a terméknek, de sajnos ez a szag elnyom minden más tulajdonságot.Nagy csalódás :(
2020.01.31. 13:31
Nagy kedvenc. Nagyon kíméletes a bőrhöz, sokkal puhább lesz tőle, mintha bármi más terméket használnék. Valóban híg, de nem felvizezett, "anyag" minden része. Égészen keveset használok egy fürdéshez belőle. A Yamuna többi illatát nem bírom, de ez kifejezetten kellemes.
2019.12.30. 16:59
Én még a flakonos változatot vettem meg.Nekem ez most nem jött be... A hasonló illatú szappant szeretem, ezért reméltem, hogy a tusfürdőt is fogom. De ilyen töménységben ez az illat émelyítő, idegesítő, egyáltalán nem esik jól vele mosakodni. Ráadásul sajnos szárítja a bőrömet, pedig a márka sheavajas tusfürdője kifejezetten jót tett neki. Nem fogom elhasználni.