Tusfürdők

Yves Rocher Rose Fraîche Tusfürdő

4.2
Hozzáadva 2019.10.18.by

médea

A bio mezőgazdaságból származó aloe vera kivonatban gazdag, lágyan habzó tusfürdő gyengéden tisztítja, valamint bársonyos tapintásúvá és kellemes illatúvá varázsolja a bőrt. Bőrbarát összetételének köszönhetően igazán gyengéd a bőrhöz.

2019.10.03. 07:26

Szuper az illata, és a bőrömet sem szárítja, nagyon szerettem használni. Még jobb lenne, ha ez az illat tovább a bőrön maradna.

Utoljára szerkesztve: 2019.12.08. 23:43 - 2019.09.01. 23:30

Nagyon intenzíven üde illatú, teljesen tavaszias érzés tör rám tőle. Jól habzik, kellemesen tisztít, de sajnos tényleg szárít.

2019.07.23. 09:25

Az illata nagyon kellemes, a fürdőben és utána a lakásban is érezni egy darabig az illatát. Bőrön viszont hamar elillan. A negatív része az a dolognak hogy ez a tusi nagyon szárítja a bőröm :(

2019.05.24. 17:47

Nagyon jó és tartós illata van viszont kicsit túlárazottnak gondolom.

2019.05.24. 17:46

Imádom az illatát és ennyi. Az ára miatt tuti nem venném meg, annyira azért nem csodacucc, viszont ajándékba kaptam (illetve választottam) vásárlás mellé, és egy biztos, igazi rózsa illata van.

2018.11.18. 13:25

Most ősszel használom, úgyhogy szárított kicsit, kell utána a hidratálás. Finom illata van, bár tényleg nem tartós. Igazából nekem ez nem is szempont, mert a sok illatanyagtól, kemikáliától már frászt kapok. SLS tartalma és az ár-érték aránya miatt én meg sem vettem volna, ajándékba kaptam.