ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ascorbyl Tetraisopalmitate

Funkciók:

Antioxidáns, Emolliens, Vitamin

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A C-vitamin egy viszonylag stabil, olajban oldódó formája. Az összetevő gyártója szerint a származék előnye, hogy jóval stabilabb, mint a tiszta C vitamin, és hatásában hasonló: mérsékli az UV-sugárzás okozta károkat, stimulálja a kollagéntermelést és csökkenti a melanintermelést. Az előnyös hatásokat azonban eddig csak in-vitro, azaz kémcsőben végzett tesztek, illetve a gyártóhoz kötődő szakirodalom támasztja alá, míg a tiszta C vitami hatását számos független és in-vivo, azaz emberen végzett kutatás is megerősíti. (Forrás: Journal of Cosmetic Dermatology, Vol 11). 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.