ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Funkciók:

Emolliens, Illatanyag

EWG Kockázat:

(2 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(1 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.