4900.- iUNIK Beta-Glucan Daily Moisture Cream
IUNIK
Beta-Glucan Daily Moisture Cream
60ml 4900.-
Minden bőrtípus számára ideális hidratáló krém, amely 3000 mg béta-glükán tartalmával megköti a nedvességet a bőrben és javítja annak védekezési mechanizmusát. ajánlott az időjárás változásaiból fakadó vízhiányos állapot megszüntetésére.
A másik 2 kence is eladó:
ÍUNIK Centella Calming Daily Sunscreen SPF50+ PA++++
60ml 4200.-
49% Centella kivonatot, allantoint, niacinamidot, adenozint és béta-glükánt tartalmaz, amelyek nyugtatják a bőrt és enyhítik a fáradtságot, amellett, hogy világosítják a bőrtónust és csökkentik a ráncok láthatóságát. Így kifejezetten ajánlott száraz, érzékeny (akár aknés) bőr mindennapi védelmére.
Könnyű állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, fehér réteg nélkül.
Jumiso - Snail Mucin 95 + Peptide Facial Essence 140ml (!) 7900.-
Fáradt, fénytelen vagy öregedő bőrre erőteljes tonik esszencia, amely
👉95%-os csigamucint
👉és ötféle peptidet tartalmaz, hogy fokozza a bőr rugalmasságát és helyreállítsa a sejtkárosodást.
👉A panthenol és az allantoin további összetevői nyugtató és hidratáló hatásúak. Ez a formula alkalmas érzékeny és pattanásos bőrre.
Ha vásárolni szeretnél, írj nekem itt , vagy a favefragrance@gmail.com emailemre.
(10-nél kevesebb értékeléssel rendelkező Krémmániások: Ne üsd le a hirdetést! Előbb írj e-mailt nekem (favefragrance@gmail.com), és egyeztessünk, addig nem tudom jóváhagyni a vásárlási szándékod! Köszi a megértést!)
Ár: 4900.-
Vásárolj ettől az eladótól