Sminkek szemre

4.2
Hozzáadva 2021.02.26.by

Ad-Namah

0,3 g

Lágy és egyenletes felvitelt biztosító szemkontúrceruza. Hipoallergén és vízálló.

3 árnyalatban kapható

2024.11.24. 22:03

A Szemceruza, ha tehetném, 100 csillagot adnék neki. Nem tudom hány évtizede használom már :D Mindhárom árnyalat megvan, de örök kedvenc a világosbarna, azt használom a legtöbbet. A tartóssága tökéletes.

2021.12.14. 15:09

Nekem ő A szemceruza. Huh, most gondoltam bele, mióta is használom..? Még gimnazistaként kezdtem (most vagyok 31), te jó ég! Akkor még abszolút nem volt semmi tudatos döntés mögötte, csak olcsó volt, viszont milyen tartós! És az évek alatt, mikor néha néha elfogyott, és nem találtam éppen utánpótlást belőle, próbálkoztam más márkákkal, de semmi nem vált be, közel sem ennyire, így amint tudtam, mindig bevásároltam belőle. Az utóbbi években lényegesen kevesebbet sminkelek, de ez egy alapdarab, még sportolás közben sem folyik le (sajnos néhány óra kerékpározás, és izzasztó jógaóra tapasztalata), nem irritálja a szemem, aligalig mászik el, vagy maszatolódik, viszont olajos lemosóval pikkpakk lejön. Gazdag, fekete szín, kényelmes, csavarós megodás, nem kell hegyezni, pont megfelelő méretű a hegy, és ha nem tolom ki túlságosan, nem is törik. Imádom. Éppen azon gondolkoztam, vajon online lehet-e rendelni, mert az utolsó bevásárlás alkalmával jónéhány darabot beszereztem, de már kezdenek fogyni, és örömmel láttam, hogy online rendelhető, és továbbra is verhetetlen ára van. Alig hittem a szememnek. Ráadásul az összetevők sem rosszak, ezt még csak most csekkoltam először, elképesztő. :DRemélem sosem állítják le a gyártását, és nem kell alternatíva után néznem, mert elég szomorú lennék, remek ceruza!

2019.01.24. 14:35

Azért vettem meg, mert hipoallergén, hátha kevésbé bántja a szemem mint az eddigi ceruzám. Valóban úgy tűnik, hogy jobban viseli a szemem, nem könnyezik, vörösödik most annyira, mint mikor a másik ceruzát használtam. Felső vízvonalra használom, és szerintem egész jó, mert nem kenődik el, nem leszek panda tőle, űgy tűnik kitart egész nap. Tetszik ez az ezüst dizájn is, csinoska a kinézete. Ára is kedvező, szóval szerintem jól egyben van ez a cerka.

2017.01.01. 20:13

A feketének koromfekete színe van, de nálam nem volt tartós. Szerettem, mert könnyű volt használni, de nagyon gyorsan kipislogtam a vízvonalról, utána pedig a szemem alá kenődött az egész.

2016.07.14. 20:28

Sok drága szemceruzát próbáltam már tényleg 3-4000 Ft-os darabokat ,de ennek a közelébe sem érnek (hiába drágák) .Bármilyen meleg van akkor is mozdulatlanul csücsül ahova reggel kihúztam . 100*

Utoljára szerkesztve: 2016.04.29. 12:19 - 2016.04.29. 12:18

Igen... a másik örök szerelem. Nekem fekete van, nem szoktam más színnel húzni a szemem. Akárhány szemceruzát használtam pár óra után mindegyik elkenődött. De ez nem! Ez ott marad és úgy marad ahogy reggel felkentem. Még a bulikat is bírja! (Nagy szó!) Szóval nagyon ajánlom mindenkinek. Természetesen az ára is nagyon kedvező és sokáig elég.