Ezt a terméket már nem gyártják!

Aden Cosmetics

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   fodrászkellékes, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: nyappyberii, Módosítva: 2021. február 26.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm

Tiria

M.Tina

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. június 21.

Egy pillanat alatt lekapta a körömlakkot! 2 réteg szín+1 réteg fedő,lazán megbírkózott vele.Az illata tetszik,nem irritál. Tuti!:)))

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 21.

kókusz90

Bőrprobléma: Kombinált
2013. február 1.

Vegyesek az érzelmeim ezzel a lakklemosóval szemben. 300Ft-ért vettem, 1 dl, ahhoz képest szerintem nem olcsó. Főleg, hogy a csillámos, nagyon tartós lakkot nehezen hozta le! A pirossal sem bírkózik meg rendületlenül. Tehát szerintem a hatékonysága nem 5*, DE!!!!! A bőrömet nem szárította! Nem kellett azonnal körömágyolajba áztatnom. Sőt! Azt írják hogy bőrápoló zsíranyagokat és E-vitamint tartalmaz, ami ápolja a bőrt, és ez így van! Talán ennél a szernél is érvényes a valamit-valamiért elv. :( De legalább nem szárítja fehéredésig a bőrömet! Csak ezért egy plusz *.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Kombinált |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. február 1.

nyappyberii

2012. december 27.

nagyon jó kis lemosó :) A fodrászkellékesben ajánlotta nekem a boltos,mert azt mondta,ez mindent lehoz. Ígyis van! meg én azt vettem észre,hogy ha ezzel mosom le a lakkot és utána azonnal lakkozok,akkor sokkal tartósabb a lakkozásom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. december 27.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Illatanyagok: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum/Fragrance

Acetone 0 0

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószerként és denaturáló (az alkoholtartalmú kozmetikumokat "élvezhetetlenné" tevő) anyagkényt használt összetevő. Kifejezetten erős oldószer.

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.