Adrienne Feller

Ár:   8890 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   kozmetika, online   Bőrprobléma:   Vízhiány

A krémet és az összetevőket feltöltötte: wishes, Módosítva: 2019. augusztus 5.

Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   kozmetika, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Vízhiány

Rendkívül gyengéd tonizáló hatású arcpermet, mely frissíti, regenerálja a bőrt és kiválóan előkészíti az Aromazen Arcolajok használatára.

Tiria

NovakneViki

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. november 15.

Szeptemberben vettem a hónap terméke akción belül. Minden nap használom, nagyon kellemes a rózsa illata, de annak ellenére, hogy a fél üveg még megvan a szórófeje tönkrement. Ennyi pénzért ez elég kellemetlen.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. november 15.

ilovebeauty

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. május 31.

Ez egy csoda! Imádom!! Elég borsos az ára viszont, én ajándékba kaptam, de elég sok időre elég, úgyhogy lesz itt folytatás, már látom... ;)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. május 31.

Kamea

2021. január 28.

Kezdetben azt vártam az arcpermetektől, hogy majd valami nagy-nagy dolgot tesznek az arcommal. Aztán minél többfajtát próbáltam ki, szép lassan rá kellett jönnöm, hogy csak pillanatnyi kényeztető érzést kaphatunk tőlük és ezt is csak annyi ideig, amíg a permet elterül az arcunkon, majd pedig beszívódik. Ha így állunk hozzájuk, nem ér csalódás bennünket.
Adrienne Feller eme arcpermetét is ennek tudatában fogadtam. Karácsonyi ajándéknak intéztem magamnak az arcolaj mellé.
A csomagolása igényes, mint az összes AF terméké. A flakon porlasztása tökéletes, a permet illata pedig isteni. Adrienne Feller rózsa arcolaja, illetve a rózsa hyaluron széruma alá is ezt használom. Sokkal könnyebb így eloszlatni a szérumot. Az pedig, hogy az arcolajak alá is nedvesség kell, egyértelmű.
Én nagy-nagy örömmel és megelégedéssel használom, mint ahogyan a márka eddig kipróbált összes termékét.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. január 28.

HevesPetra

2020. augusztus 1.

Nagyon megszerettem ezeket a permeteket. Tökéletesek szérumok és olajok alá is. Mostanában többféle olajat is használok az arcomra, mindegyikkel a sajátjával és a vintage beautyval is jól működik. Hidratáltabb lesz, sokkal jobb a bőröm mióta így ápolom.
Nagyon finom illata van. Itthon, ha nem megyek sehová, akkor napjában többször is fujkálok belőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. augusztus 1.

bugeyes

Bőrtípus: Zsíros
2020. július 29.

Ajándékba kaptam születésnapomra, megmondom őszintén amúgy lehet, sosem jutott volna eszembe szétnézni a márka kínálatában. Nyáron szuper érzés az arcomra, dekoltázsomra fújni, biztos amúgy máskor is, csak én nyár elején kezdtem használni. :) Szóval kellemes, tényleg frissítő, illetve tonizáló hatását is tapasztaltam, bár nem kimondottan pórusösszehúzást célzó termék, de én észrevettem pozitív változást e tekintetben. Tetszik a természetes összetevő lista is. Nagyon hasonlít nekem illatra, érzette is az Omorovicza Magyar Királynő permetéhez, és az én tapasztalataim szerint nem is marad el mögötte. Egyetlen kritikai észrevételem lenne, hogy bár szèp, ízléses a csomagolás, egy jobb minőségű szórófejet, pumpát találhatnának a termékhez, mert ilyen árkategóriában ez elvárható.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. július 29.

kittiszimonetta

Bőrtípus: Zsíros
2020. április 17.

Nem tudom megmagyarázni, mi az, amit ennyire imádok benne, de megrendeltem, hozzámnőtt és az egyik kedvenc termékem lett, amit napi szinten előveszek használatra. Könnyed, imádom az illatát, jó a szórófej, és annyira megnyugtató és friss a permet. Akár a hidratálás után végsőképp "bezárom" vele a többi réteg hatóanyagát, akár csak önmagában használom, egyszerűen nem tudok rá rosszat mondani. Nagyon szeretem, hogy nem pazarlós és nem csöpög össze-vissza, habár ilyen kategóriában azért elvárok bizonyos minőségi szintet, de ez a termék hozza is. Szebb a bőröm tőle egyszerűen és jó érzés viselni. Én finoman beleütögetem a bőrömbe és jobb utána tükörbe nézni. Külön 5* az összetevők miatt. Bármikor újravenném.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 17.

bobekecske

2019. június 17.

Nagyon szerettem: kellemesen tonizált és hidratált, az illata pedig igazi spa élmányt nyújtott. Nekem mindennapi használatra a Lush Tee Trea Oil permete vált be, azt használom évek óta, de ha ismét hozzájuthatnék picit jutányosabb áron, vagy ajándékba kapnám, örömmel elhasználnám. Sajnos az 50 ml elég gyorsan fogy, az üvege pedig habár nagyon igényes, szép, de fürdőszobai használatra picit rizikós: könnyű felborítani, tartottam tőle, nehogy összetörjem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. június 17.

Luiselotte

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2017. február 4.

Nagyon szeretem, mert teljesen természetes összetevőkből áll. Kényeztetés a bőrnek. Reggeli ébresztőnek használom, pár fújás egy vattakorongra és áttörlöm vele az arcom aztán jöhet a Madeleine hidratáló krém szintén ettől a márkától.Puha ,hidratált lesz a bőröm tőle.
Az illata finom rózsás:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 4.

Az illata finom rózsás:)

Regina59

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: >54
2016. július 7.

Frissít, hidratál, regenerál. Illata finom rózsa illat. Érzékeny, száraz bőrre kiváló.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2016. július 7.

Lavandante

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. március 26.

Fantasztikus ez az arcpermet, bátran tudom mindenkinek ajánlani! Amióta használom, a bőröm láthatóan kevésbé hajlamos a szárazságra, ragyogóan felfrissít még sminkelés után is, na és az illata... mesés! Számomra inkább rózsás illatú, amit már alapjáraton imádok. Szuper kiegészítője a napi arcápolási rutinnak!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 26.

Antioxidánsok: Tilia Cordata (Linden) Flower Extract
Hidratálók: Tilia Cordata (Linden) Flower Extract

Damaszkuszi rózsavíz. A CosIng szerint kozmetikumokban illatanyagnak, bőrkondícionálónak és a bőrnyugtatónak használják, de ezen kívül a legtöbb forrás szerint tulajdonítanak neki még bőrfeszesítő, ránctalanító tonizáló hatást is.

Hársfavirág kivonat. A CosIng szerint is nagyon sokféle hatással lehet a bőrünkre: frissíti, kondícionálja, védi, puhítja a bőrünket, és még gyulladáscsökkentő is. A Cosmeticscop szerint a hársfavirág flavonoidjai, és glikozidjai azok, amik felelősek a kivonat erős antioxidáns, és vízmegkötő sajátságaiért.

A vadrózsa termésének, a csipkebogyónak a kivonata. A csipkebogyó legnagyobb mennyiségben C-vitamint tartalmaz, ezenkívül B1-, B2-, P-, K- és A-vitamin, valamint gyulladáscsökkentő hatású flavonoidok, karotinoid, pektin és szerves savak (pl. alma- és citromsav) is találhatók benne. Több kutatás is arra jutott, hogy magas a C vitamin, valamint polifenol tartalma révén a csipkebogyó kivonatnak a bőrön antioxidáns hatása van, valamint a Dr. Hauschka honlapja szerint szövetösszehúzó és nyugatató hatású összetevő is. E szerint a kutatás szerint gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Az illatos ibolya virágának kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használják a kozmetikumokban.