Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Adrienne Feller Aromazen Flora Arcpermet

4.8
Hozzáadva 2019.08.05.by

wishes

Rendkívül gyengéd tonizáló hatású arcpermet, mely frissíti, regenerálja a bőrt és kiválóan előkészíti az Aromazen Arcolajok használatára.

2021.11.15. 13:21

Kombinált bőr
Bőröregedés

Szeptemberben vettem a hónap terméke akción belül. Minden nap használom, nagyon kellemes a rózsa illata, de annak ellenére, hogy a fél üveg még megvan a szórófeje tönkrement. Ennyi pénzért ez elég kellemetlen.

2021.05.31. 20:50

Normál bőr
Túlérzékenység

Ez egy csoda! Imádom!! Elég borsos az ára viszont, én ajándékba kaptam, de elég sok időre elég, úgyhogy lesz itt folytatás, már látom... ;)

2021.01.28. 12:02

Száraz bőr
Vízhiány

Kezdetben azt vártam az arcpermetektől, hogy majd valami nagy-nagy dolgot tesznek az arcommal. Aztán minél többfajtát próbáltam ki, szép lassan rá kellett jönnöm, hogy csak pillanatnyi kényeztető érzést kaphatunk tőlük és ezt is csak annyi ideig, amíg a permet elterül az arcunkon, majd pedig beszívódik. Ha így állunk hozzájuk, nem ér csalódás bennünket.Adrienne Feller eme arcpermetét is ennek tudatában fogadtam. Karácsonyi ajándéknak intéztem magamnak az arcolaj mellé.A csomagolása igényes, mint az összes AF terméké. A flakon porlasztása tökéletes, a permet illata pedig isteni. Adrienne Feller rózsa arcolaja, illetve a rózsa hyaluron széruma alá is ezt használom. Sokkal könnyebb így eloszlatni a szérumot. Az pedig, hogy az arcolajak alá is nedvesség kell, egyértelmű.Én nagy-nagy örömmel és megelégedéssel használom, mint ahogyan a márka eddig kipróbált összes termékét.

2020.08.01. 08:02

Száraz bőr
Vízhiány

Nagyon megszerettem ezeket a permeteket. Tökéletesek szérumok és olajok alá is. Mostanában többféle olajat is használok az arcomra, mindegyikkel a sajátjával és a vintage beautyval is jól működik. Hidratáltabb lesz, sokkal jobb a bőröm mióta így ápolom. Nagyon finom illata van. Itthon, ha nem megyek sehová, akkor napjában többször is fujkálok belőle.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.29. 04:53 - 2020.07.29. 04:52

Zsíros bőr
Tág pórusok

Ajándékba kaptam születésnapomra, megmondom őszintén amúgy lehet, sosem jutott volna eszembe szétnézni a márka kínálatában. Nyáron szuper érzés az arcomra, dekoltázsomra fújni, biztos amúgy máskor is, csak én nyár elején kezdtem használni. :) Szóval kellemes, tényleg frissítő, illetve tonizáló hatását is tapasztaltam, bár nem kimondottan pórusösszehúzást célzó termék, de én észrevettem pozitív változást e tekintetben. Tetszik a természetes összetevő lista is. Nagyon hasonlít nekem illatra, érzette is az Omorovicza Magyar Királynő permetéhez, és az én tapasztalataim szerint nem is marad el mögötte. Egyetlen kritikai észrevételem lenne, hogy bár szèp, ízléses a csomagolás, egy jobb minőségű szórófejet, pumpát találhatnának a termékhez, mert ilyen árkategóriában ez elvárható.

2020.04.17. 20:22

Zsíros bőr
Tág pórusok

Nem tudom megmagyarázni, mi az, amit ennyire imádok benne, de megrendeltem, hozzámnőtt és az egyik kedvenc termékem lett, amit napi szinten előveszek használatra. Könnyed, imádom az illatát, jó a szórófej, és annyira megnyugtató és friss a permet. Akár a hidratálás után végsőképp "bezárom" vele a többi réteg hatóanyagát, akár csak önmagában használom, egyszerűen nem tudok rá rosszat mondani. Nagyon szeretem, hogy nem pazarlós és nem csöpög össze-vissza, habár ilyen kategóriában azért elvárok bizonyos minőségi szintet, de ez a termék hozza is. Szebb a bőröm tőle egyszerűen és jó érzés viselni. Én finoman beleütögetem a bőrömbe és jobb utána tükörbe nézni. Külön 5* az összetevők miatt. Bármikor újravenném.