Lemosók, Tonikok

4.3
Hozzáadva 2024.07.11.by

wishes

2024-ben megújult összetétel!

Osmoter™-rel, az Ahava egyedülálló Holt-tengeri kivonatával dúsított, ásványokban gazdag arctisztító és sminklemosó tej. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, helyreállítja a bőr pH-ját, tisztítja, tonizálja, frissíti és feltölti a bőrt.

Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt. SLS és SLES mentes.  Parabenmentes.

2021.09.01. 18:43

Érzékeny a bőröm, de ez valami csoda, nem szárit, nem irritál, alaposan tisztít és egy egészséges nem fényes zsíros bőrkepet ad hosszú távon is! Imádom

2016.05.13. 20:03

30 ml-es tubusos kiszerelésű termékmintát kaptam belőle. Elsőre nagyon bejött az illata és az állaga is, gyengéden tisztít, viszont hosszabb távon picit szárítja a bőrt, így csak három csillag.

2015.05.05. 20:18

Ez az első olyan tejes állagú arclemosó, amelyet szívesen használnék hosszú távon. Nagyon kellemes, tiszta érzetet hagy maga után, de inkább csak este használnám, kizárólag alvás előtt mert ugyan a szennyeződéseket lehozta, maga a krém kicsit ott maradt a bőrömön (erre már nem szívesen kennék egy nappali krémet, vagy sminket, mert szerintem nem szívódna be, illetve hamar lefolyna). De az illata is kellemes, és az arcom is nagyon puha lesz tőle, úgyhogy jöhet! (Hogy miért a feltételes mód? Hm hát... megkérik az árát...)

2015.01.28. 16:02

Nagyon szeretem, használat után puha a bőröm, nincs zavaró, ragacsos érzete, tapintásra a bőröm puha és hidratált, ezen kívül minden szennyeződést alaposan eltávolít.

Utoljára szerkesztve: 2015.01.20. 09:38 - 2015.01.03. 15:33

Sminklemosásra számomra teljesen alkalmatlan, mert marja a szemem, viszont egyébként nagyon jó kis 2in1 tonik és arctej, nem zsírosítja a bőröm, nem is szárít, mint a többi Ahava termék. Finom, selymes és puha a bőröm használat után, sajnos csak pici, 30 ml-es kiszerelésem van, de normál áron is meg fogom venni ezt a kiszerelést. :)UPDATE: gyönyörűen összehúzta az orrom környékén a tág pórusokat, nagyon szép lett tőle a bőröm, imádom! :)

2014.08.30. 16:09

Nekem tetszik az illata! Nagyon szépen szedi le a sminket és a szennyeződéseket. Használata után frissnek érzem a bőrömet. Nekem utazó méretben van (30ml) ez is elég lassan fogy. Mindenesetre ajánlom mindenkinek kipróbálásra!