Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Akamuti Málnamag Olaj

1 vélemény
Hozzáadva 2019.06.24.by

krisztinareka

Nagy mennyiségben tartalmaz E és A vitaminokat valamint omega zsírokat, és elismerten védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. A málnamag olaj kivételesen jó hatással van a megviselt és fáradt bőrre, különösen ha az száraz, sérült vagy megereszkedett. Használata egyaránt javasolt a bőr helyreállításában, védelmében és táplalásában.

2019.06.20. 12:44

Csillagos ötös! Nagyon érzékeny a bőröm - napozni nem is szoktam -, és már attól le tud égni ha az utcán sétálgatva megyek A-ból B-be. Tehát ezt semmiképp ne több órás andalgásnak gondoljátok. Szóval állandó a mizéria, hogy valamit találjak ami véd a nyári napsugarak heve ellen. Új gondolat számomra, hogy a vegyszeres fényvédők legyen az akár kémiai akár fizikai; nem biztos hogy jót tesznek a bőrömnek, főleg ha különböző UV sugarak is hozzáadódnak. Bár tudom erre lettek ezek a kencék kitalálva, bennem mégis rossz érzés kezd lenni ettől a kombótól. Szóval kipróbáltam ezt az olajat, amiről több helyen is SPF 50 faktort írtak (bár a gyártó honlapján 20-50 a jelölés). Maga a termék sötét sárga, nem túl sűrű és könnyen folyó olaj. Bevallom picit büdi, talán az állott szénára emlékeztet. Engem mondjuk nem zavar, de egy irodában dolgozónak esetleg gond lehet. De én sokat is kenek az arcomra az érzékeny bőröm miatt és észrevettem hogy ha minimális adagot használok, akkor a szag se érződik olyan intenzíven. A beszívódás gyors, nem nevezném olajos hatásúnak inkább olyan dewy a finish. Ha valaki kipróbálná és nem ezt a márkát választja, figyeljen oda a minőségre! Alapvető, hogy ez mag olaj, tehát nincs málna illata. Felteszem csak a tiszta olajnak van fényvédő hatása.