bokihugi
A bőrt optimális működésre serkenti, biztosítja a megfelelő vízháztartást, jelentősen lassítja a sejtek, a bőr öregedését, fokozza rugalmasságát. Fájdalom-, és gyulladáscsökkentő hatású, így kiválóan alkalmazható kiütések, irritációk gyógyítására. A túl zsíros (aknés, pattanásos) és a túl száraz (ekcémás, pikkelysömörös) bőr optimális működését biztosítja. Pozitív hatását figyelték meg cellulit (narancsbőr) és terhességi csíkok esetében is. Az argán olaj növényi eredetű zsírsavakból tevődik össze. Főleg telítetlen zsírsavak fordulnak elő benne, amelyek közül az olajsav és a linolsav a domináns. Antioxidánsokat, A-vitamint és különlegesen sok E-vitamint tartalmaz, ez utóbbit alfa-tokoferol formájában.
2016.11.03. 15:58
A kicsi üvege van meg,de az is borzasztó sokáig elég.Az illata elég intenzív,nekem büdös,de elviselem.A hajamra kifogom még próbálni mert egyszer már csináltam,de sztem elszámítottam magam az adaggal kapcsolatban,nagyon olajos volt tőle,de tudni akarom,hogy megfelelő mennyiséggel mit tud.Ezenkívül az arcomra kentem,kinyomott pattanásokra,másnapra már sokat tett,következő nap minden el is tűnt.Elég jó cucc,sokoldalú.
2014.01.07. 14:24
úgy írnám hogy a tökéletes:) és ezzel mindent elmondtam, egyáltalán nem erős az illata, teljesen tiszta és 100% os argán, a bőröm gyönyörű tőle mindenbe rakom arcomra szemem köré hajamra mindenhova samponba balzsamba.) mindenemmel csodát tesz, a kókuszolajjal együtt használom és nagyon tiszta kiváló termék mindkettő
2013.01.20. 17:39
Még csak 1 hete használom az arcomra, nyak-dekoltázsomra, de már megdícsérték, hogy milyen szép az arcbőröm, pedig az enyém nagyon érzékeny mindenre.Én a kezemen az arckrémemhez adok néhány cseppet és úgy kenem fel, így az illatát nem érzem, bár én szeretem a natúr/bio illatokat.Cseppentős üvegcsében volt, de áttöltöttem pipettás üvegbe, mert abból könnyebb adagolnom. Még a hajamra nem próbáltam, de tuti kifogom;) Nagyon jó, mert nem csak simább lett a bőröm és üdébb, de a pattanásaim hegei is halványultak, amik még a jó kis tini koromból maradtak:))) Mindenképp megéri az árát,nekem nagyon bevált és tényleg Marokkó Folyékony Aranya!!!
Utoljára szerkesztve: 2012.10.26. 14:04 - 2012.10.26. 14:03
WOW. Ez az olaj tenyleg folyekony arany. Leginkabb a tordezett, szaraz, gagyi fenytelen hajamra vettem. Eddig egyszer hasznaltam, torolkozoszaraz hajra, par cseppet csak. Amig vizes volt, nem vettem eszre semmi kulonost, de amikor megszaradt... nem tulzok, ha azt mondom meg nem volt ilyen puha, selymes a hajam. Szeretnem kiprobalni arcra is, de egyelore nincs batorsagom a zsiros, pattanasos boromre kenni, pedig alliltolag azon is segit. Egyedul a uveggel van gondom, mivel nagyon keves kell belole kicsit maceras igy kionteni azt a par cseppet, pumpas jobb lenne.
Utoljára szerkesztve: 2012.07.26. 11:35 - 2012.07.26. 11:35
100%-ig elégedett vagyok ezzel az olajjal, örülök, hogy sikerült végre teljesen tiszta argán olajat szereznem. A hajamra használom, egyszerűen csodákat művel vele, imádom. Többféle módon használom, egyrészt ha tudom, hogy másnap hajat fogok mosni, akkor lefekvés előtt ezzel kondícionálom a hajam, ilyenkor tisztességes mennyiséget oszlatok el a hajam hosszán, különös tekintettel a hajvégeimre (a fejbőrömre viszont nem használom). A másik felhasználási módja nálam egy mindennapos, enyhe hidratálás a hajamnak, ilyenkor icipici mennyiséget oszlatok el kizárólag a hajvégeken. Ezt minden reggel megteszem fésülködés után, és ha tényleg pici mennyiséget használ az ember, akkor egyáltalán nem fog zsírosnak tűnni tőle a haj, viszont nem száradnak ki a hajvégek. Fenékig érő hajam van, kb fél éve használok argán olajat, és igaz, hogy emellett egyéb más módszereket is alkalmazok, illetve csak natúr/organikus termékeket használok, de ezekkel sikerült elérnem, hogy egyáltalán nem töredeznek a hajvégeim, a hajam erős, hidratált és hihetetlenül dús.