Hajápolók

3.3
Hozzáadva 2020.04.07.by

cicaaholdrol

15 ml, 30 ml és 50 ml

Tápláló szérum olaj, ami a hajnak azonnali ragyogást ad.

• Lenmagolaj kivonatot és E-vitamint tartalmaz, ami erős antioxidáns hatású, használatával a haj megerősödik, fényt, lágyságot és könnyű fésülhetőséget kap.
  • Anélkül, hogy elnehezíteni a hajat, vékony és rugalmas filmréteget hoz létre azon, így párataszító és kiszáradás elleni hatást kölcsönöz.
2870 Ft, 4690 Ft és 5630 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.05.22. 11:55 - 2024.05.22. 11:55

Brutál büdös és ragad tőle a hajam

2023.07.25. 13:40

Már a második üvegcsével használom, mert azaz olaj, amit használtam nem volt sokáig kapható. Nekünk bevált, mert a lányom és én is ezt használom. Nekem vékonyszálú hajam van és gyorsan zsírosodik, lányomnak vastag és normál haja van. Mindkettőnknek a kifésülés a probléma és ez az olaj erre is tökéletes. Egyikőnk haját sem nehezíti el és nem is zsírosodik gyorsabban.

2021.08.17. 09:36

20 perce vettem. Nagyon nagyon bánom.... Annyira émelyítő, olcsó férfi kölni illata van, hogy utoljára akkor éreztem ilyen mélyről jövő hányingert, amikor várandós voltam.... nem volt időm alaposan rákeresni. Az összetevője is gyönyörű...

2021.07.05. 12:08

Kevés kell belőle, különben összetapasztja a hajat, ugyanis ez egy elég nehéz, tömör olaj. Viszont 1-2 pumpálásnyi is elegendő a hátközépig érő hajamon úgy, hogy a hajhossz alsó harmadára teszek csak belőle. Minden hajmosáskor használom, de még sok-sok hónapig elég lesz.Engem nem zavar a férfiasan illata, nem sokáig lehet érezni. A hajam pedig szereti. Rendezett, nem száll mindenfelé és fényes, puha lesz.Nem nehezíti és nem zsírosítja a hajam. De ehhez az kell, hogy tényleg mértékkel kenegessük.

2021.06.24. 18:51

Nekem nagyon bejön az illata, kissé férfias. Nagyon kevés kell belőle és puha lett tőle a hajam. Hosszú távon még nem tudok róla nyilatkozni. Egy kicsit sokallom az árát. Eddig 4*

2020.12.31. 11:43

Brutál büdös és ragad tőke a hajam 😏